MBASTUDIES

Vezi Programe MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Weatherford Statele Unite ale Americii

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Weatherford este un oraș mic în afara Dallas - Fort Worth zona. Orașul este în primul rând un oraș colegiu centrat în jurul universități cunoscute pentru a avea mai mult de 50 de opțiuni de grade.

Solicită Informații Programe de MBA Part time în Statele Unite ale Weatherford în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration

Southwestern Oklahoma State University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
8&nbsp;-&nbsp;18 săptămâni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Bine ați venit la programul de MBA de la SWOSU. Master of Business Administration program este conceput pentru a echipa absolvenți cu abilitățile de conducere și de cunoștințe ...

Citeste mai mult