Filter
MBA
Ucraina Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Programe MBA De învăţare la distanţă în Ucraina

Un masterat în administrarea afacerilor, cunoscut și ca MBA, este o diplomă postuniversitară oferită celor care au finalizat un program de studii axat pe managementul afacerilor. Câteva dintre temele de studiu sunt: finanțe, contabilitate, resurse umane si alte subiecte legate de afaceri.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Ucraina este o țară în Europa de Est. Capitala Kiev (Ucraina: Київ - Kiev, rusesc: Киев - Kiev) este cel mai mare oraș și din Ucraina cu - oficial - peste 2,7 milioane de locuitori. Universitatea Națională Kiev numit după Taras Shevchenkouniversity este cel mai mare și unul dintre cele mai importante centre universitare.

Cele Mai Bune Studii de MBA De învăţare la distanţă în Ucraina 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din MBA, Ucraina, De învăţare la distanţă

Ukrainian-American Concordia University

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) este mandra sa-si ofere un program de MBA in sala de clasa, online si in combinatie, atat oferind: ... [+]

MBA online

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) este mandra sa-si ofere un program de MBA in sala de clasa, online si in combinatie, atat oferind:

Acces on-line la serverul de învățare și la resurseDisponibilitate din orice parte a lumii 24/7Forme eficiente și intensive de educație.

Programul nostru este axat pe curriculum tradiționale MBA și exemplifică un echilibru bun de cursuri calitative și cantitative. Cursurile sunt predate din perspectiva middle and senior management și dezvoltă abilitățile, cunoștințele și perspectivele care permit o trecere de la expertiza funcțională la o conducere strategică largă. Participanții primesc fundamente solide împreună cu instrumentele care pot fi aplicate imediat într-un cadru de afaceri actual. Scopul nostru este de a pregăti un lider competent și încrezător care să poată face față provocărilor de mâine.... [-]

Ucraina Kiev
Înscriere Deschisă
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză