MBASTUDIES

Compară Programe de MBA în Vânzări în Asia 2020/2021

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

Avand un MBA in vanzari, echipează studenții pentru schimbările constante și incertitudinile de pe piața mondială. Acest program oferă cele mai recente cunoștințe, precum și vederi complexe și aplicații ale modelelor de management aplicate la realizarea obiectivelor de vanzari excelente. Adăugarea unui MBA la titlul, este o indicație pentru angajatori să știe că sunteți managerul de vanzari dreapta sau executive care au nevoie.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vizualizează Programe de MBA în Vânzări în Asia 2020/2021

1 Rezultate din Vânzări, Asia Filter

MBA | Vanzari de marketing

EMAS Eurasian Management & Administration School
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Rusă
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Studiază limba engleză! Advanced (1) Full-time pe campus în Rusia, (2) Învățare mixtă sau (3) Program de educație de implementare online pentru cei care trebuie să obțină abil ...

Citeste mai mult