Filter
MBA
Venezuela Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de MBA de Top în Venezuela 2019/2020

Venezuela este un loc de o frumusete uimitoare, cu peisaje care variază de la plaje la munţi acoperiţi de zăpadă, şi include insule, râuri, şi jungle. În afară de aceasta, există unele programe excelente pentru un MBA in Venezuela. Studenţi din toate colţurile lumii au ales un MBA in Venezuela ca drumul pe care îi va ajuta să avanseze în carieră.

MBA în programele de Venezuela au standarde academice înalte, care operează dintr-o perspectivă globală, în timp ce, de asemenea, concentrându-se pe America Latină. Elevii vor construi lor de conducere şi abilităţi de management, prin dezvoltarea personală şi profesională astfel încât să fie capabili să gândească critic, să analizeze, şi să acţioneze strategic. Elevii care urmăresc un MBA in Venezuela vor câştiga cunoştinţele necesare pentru a înţelege dinamica de afaceri într-o economie globalizată.

Pentru a afla mai multe despre un MBA in Venezuela, defilaţi în jos şi pentru a găsi oportunităţi de aşteptare pentru tine.Acesta poate fi urmatorul pas spre întâlnire academice şi obiectivele dvs. profesionale!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

MBA - MBA este o experiență de învățare, care va transforma cariera ta, extinde orizonturile de dezvoltare. Acesta oferă cunoștințe de ultimă oră ... ... [+]

MBA - MBA

MBA - MBA este o experiență de învățare , care va transforma cariera ta, extinde orizonturile de dezvoltare.

Acesta oferă cunoștințe de ultimă oră la contextul local, perspectivă globală și încurajează dezvoltarea unor competențe cheie și atitudini în performanța de management într-un mediu de cerințe ridicate academice.

Ce aptitudini ai achiziționați?

potențialul de lider și atitudini de administrare Înțelegerea mediului global și abilități analitice excelente abilități de comunicare de fluid cu capacitatea de a gestiona schimbarea și de a lua decizii abilități de negociere și de gestionare a conflictelor Pregătirea pentru munca în echipă și monitorizarea domeniului instrumente, care se bazează pe valorile de respect, toleranță și flexibilitate în muncă Abilitatea de aplicarea practică a cunoștințelor, abilităților și instrumente, inițiativă de management cu ... [-]
Venezuela Caracas
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză