Studii de afaceri Programe

mba și EMBA grade sunt programe academice postuniversitare oferite de școli de afaceri sau de facultăți de afaceri în universități. Programe de afaceri sunt oferite în școli din întreaga lume și oferă o gamă largă de concentrații. Deține un MBA sau un EMBA de a oferi studenților o înțelegere solidă de afaceri, precum și abilități critice, analitice și strategice de gândire necesar pentru a deține funcții de conducere și de conducere.

Multe universități din întreaga lume oferă MBA și EMBAs, online, part-time, precum și pe campus. Aceasta este comun pentru studenții să se specializeze într-un domeniu în cadrul disciplinei de afaceri, cum ar fi International Business, Marketing, Antreprenoriat, Management de proiect, etc

Varietatea de programe diferite de afaceri poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cele mai populare de grade de afaceri și enumerate mai jos.

MBA recent adăugate

Geneva Business School Madrid Campus

Maestru De Administrare A Afacerilor - Major în Marketingul Digital

Ianuarie 19, 2019
Master în Administrarea Afacerilor (MBA) cu un Master în Marketingul Digital este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile necesare pentru a angaja un public prin intermediul mass-media digitale și de piață în mod eficient afacerea dvs. prin intermediul acestor rețele. Veți fi capabil să lucrați activ pentru a dezvolta strategii de marketing și pentru a … [+]învăța planificarea eficientă a afacerii pentru marketingul digital. În plus față de a deveni experți în mobilizarea social media pentru creșterea afacerilor. [-]

Stanton University

Master of Business Administration

Ianuarie 18, 2019
Master of Business Administration (MBA) program este conceput pentru a satisface nevoile educaționale ale manageri adulți care lucrează într-o economie globală tot mai mare.

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Johnson Cornell Tech MBA

Ianuarie 17, 2019
Conduita de industrie, structurată de Studio, câștigă un MBA cu tehnologie concentrată în New York.

Universități în România

Schimbă locația