Read the Official Description

MIT-Tsinghua International MBA

&nbsp

Tsinghua Programul MBA este administrat de către Institutul Internaţional de MIT Sloan School of Management şi de a coopera pentru elita globala, "Avându-şi rădăcinile în China, pentru nimic în lume" oferă un program international de MBA. Elevii se concentreze asupra conducerii la nivel internaţional. Pentru cei cu pieţele internaţionale şi dezvoltarea de afaceri internaţionale ca obiectiv naţional, regional candidaţilor înregistraţi.

&nbsp

&nbsp

Descriere proiect

&nbsp

International MBA program de a studia Oferă de primă clasă mediu de învăţare internaţional, studenţi chinezi şi studenţi străini reprezentând 50%. Proiectul este finantat de Tsinghua şi de facultate la MIT pentru predarea restante în limba engleză, pentru a ţine full-time metodele de predare. Curs utilizează MIT Sloan School of Management Programul MBA simultan în limba engleză şi manualele de cazuri in predarea limbii engleze, o parte a cursului de către profesorul MIT Tsinghua profesor la Universitatea restante.
Grup tânăr şi dinamic de studenţi, de a promova diversitatea de medii în rândul elevilor eco-culturale de integrare şi de înţelegere. Proiectul are o multitudine de oportunităţi de a participa în valută străină, străină pe termen scurt, oportunităţi de schimb.
Elevii pot să depună voluntar cu conturile transferat la Universitatea Tsinghua, cămine şcoală. Absolvenţi de master după absolvire să se bucure de tratament, există un acord tripartit.

&nbsp


Diplomă

&nbsp

Studenţii de credite Xiuman necesare, respondentul prin absolvire, pentru a primi un MBA, Universitatea Tsinghua şi diploma de absolvent Universitatea Tsinghua, şi de a lua acordate MIT Sloan School of cursuri certificatului de management.

&nbsp


Învăţare

Toate cursuri de limba engleză. 2 ani pentru a finaliza cu normă întreagă de studiu.

&nbsp

&nbsp

Admitere metodă

&nbsp

Doriţi să aplice pentru un program international de MBA al studenţilor Tsinghua, candidaţii trebuie să depună mai întâi materiale cerere on-line şi engleză transcriere. GMAT rezultatele engleză disponibile, GRE, IELTS, TOEFL scorurile inscrise, prioritate GMAT. Tsinghua MBA Admitere Comitetul va intervieva candidaţii materialele prezentate pentru a stabili lista de candidaţi eligibili pentru interviu în septembrie a fiecărui an să participe la organizate de Universitatea Tsinghua De testare. Interviu studenţii calificaţi să obţină statutul de admitere condiţionată, în cazul în care rezultatele obţinute în mod direct examenul de est a ţării după ce scorul de admitere.

&nbsp

Performanţe remarcabile în interviu candidaţii care urmează să fie admise în timp ce finala va avansa la scoli internationale de business de top pentru a obţine de eligibilitate student străin.

&nbsp

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
168,000 CNY
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date