MSIS dublu / MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Dual Master of Business Administration și Master of Science in Information Systems este proiectat pentru profesioniștii IT sau IT care doresc să atingă cele mai înalte niveluri de management corporativ. Pentru profesioniștii IS, MBA oferă fundamentul necesar în afaceri. Pentru candidatul MBA, MSIS vă face echipat unic pentru a gestiona sisteme informaționale care ating toate părțile din afacere - de la marketing la resurse umane.

Curriculum

Coles College MBA-MSIS constă din 51 de ore de studiu absolvent, inclusiv 27 de ore de administrare de afaceri cursuri și 24 de ore de sisteme de informații cursuri. Studenții sunt obligați să ia cursurile de bază atât din programele MBA, cât și din MSIS, plus un curs MBA electiv.

Avantajul MBA / MSIS:

Coles College of Business oferă multe avantaje pe măsură ce îți împingi cariera înainte, trecând în poziții de conducere mai mari:

  • AACSB acreditat - prima acreditare internațională pentru colegiile de afaceri.
  • O abordare a managementului afacerilor la provocările tehnologice strategice.
  • Un dublu MBA-MSIS cu doar câteva clase mai mult decât MSIS-ul tău singur.
  • Certificat de absolvire în securitate și asigurare a informațiilor disponibile, cu cele mai multe cursuri care se referă la MSIS și toate clasele disponibile online.
  • Alternativă accesibilă la alte colegii din sud-estul SUA

Cerințe de admitere

Cerințele internaționale de admitere a studenților sunt disponibile aici sau prin completarea formularului de solicitare de informații și punerea întrebărilor dvs. individuale direct consilierilor noștri de admitere.

Link-uri utile:

Studenți internaționali și servicii academice

Admitere la admitere

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A leader in innovative teaching and learning, Kennesaw State University is one of the 50 largest public institutions in the country. KSU offers more than 150 undergraduate, graduate and doctoral degre ... Citeste mai mult

A leader in innovative teaching and learning, Kennesaw State University is one of the 50 largest public institutions in the country. KSU offers more than 150 undergraduate, graduate and doctoral degrees to its more than 35,000 students. Citește mai puţin
Kennesaw , Marietta + 1 Mai mult Mai Puțin