Maastrichtmba

Maastricht University, The MaastrichtMBA

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Maastrichtmba

Maastricht University, The MaastrichtMBA

Crearea de lideri responsabili

MaastrichtMBA este de doi ani part-time program de MBA executiv, care se concentrează pe conducere responsabilă. În acest context, vă stimula în mod activ să dezvolte abilități de a le echipa și organizația dvs. de plumb. Devenind mai conștient de motivații personale, valori, calitati, puncte slabe, opiniile dumneavoastră de conducere și provocări vă obține o înțelegere mai profundă și mai bine în propriile abilități și capacități, care vă permite să dezvolte un stil de conducere autentică și responsabilă în timpul programului nostru .

De conducere în procesul de învățare

A deveni o parte din familia noastră MaastrichtMBA vă oferă o garanție solidă în ceea ce privește calitatea. MaastrichtMBA este acreditat de către organele de conducere de asigurare a calității internaționale: AACSB, equis și AMBA. Această așa-numitele Acreditare Triple Crown confirmă calitatea înaltă a cercetării și educației noastre și garantează o valoare optimă a diplomei. Doar 1% din toate școlile de afaceri din întreaga lume pot revendica statutul de Triple Crown!

Noi luăm ceva personal

In MaastrichtMBA avem o abordare foarte personală a învățării cu Universitatea Maastricht renumita Problemă de învățare Bazat ca pedagogie noastră de conducere. În grupuri mici, am provocare să dobândească interactiv cunoștințe și abilități care facilitează reflecții cu privire la diverse experiențe de lucru ale participanților. Prin împărtășirea și reflectarea asupra acestor experiențe vă creați perspective semnificative noi împreună.

proiectat pentru profesioniștii

MaastrichtMBA încearcă să găzdui profesioniștii care lucrează în cel mai bun mod posibil. Acesta este motivul pentru care programul este conceput într-o format modular cu patru săptămâni de învățământ în fiecare an, cu clase de luni până vineri. Acesta este motivul pentru care cerem un angajament mediu timp de 15 până la 20 de ore pe săptămână. Acesta este motivul pentru care, de asemenea, este permis să se răspândească încărcătura totală de studiu peste un minim de două și cel mult de patru ani.

Maastricht: Faceți cunoștință cu Europa

Maastricht este foarte iubit pentru sentimentul său de intimitate: este compact, usor de navigat, iar totul este la distanță de mers pe jos. Acesta se află în centrul unei regiuni-UE a 4 milioane de oameni care trăiesc în 3 țări și vorbesc 4 limbi. Energia care genereaza aceasta a rezultat într-un adevărat internațional Univercity care explodeaza cu creativitate, cercetători și inovatori. Faceți cunoștință cu Maastricht și veți întâlni Europa, destul de literalmente, de asemenea! Puteți ajunge la Bruxelles, în mai puțin de 1 oră, la Amsterdam, în 2, Paris și Frankfurt în 3, și Londra, în doar 4 ore.

cerinţe de admitere

  • Studii superioare sau echivalent - cel puțin 5 ani de experiență profesională - Competență în limba engleză

Durata & Pret

  • Data de începere: septembrie 2016 sau februarie 2017
  • Durata: 24 luni
  • Preț: € 28.500
  • Termen: o iunie 2016 (început în septembrie 2016) sau o noiembrie 2016 (începe în februarie 2017)
  • Locul: Maastricht, Olanda
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
24 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
28,500 EUR
Locations
Ţările de Jos - Maastricht, Limburg
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Ţările de Jos - Maastricht, Limburg
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Sept. 2019
Ţările de Jos - Maastricht, Limburg
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala