Maestru corporative în administrarea afacerilor (cmba), program de cursuri

Generalități

Programul de descriere

CMBA oferă oportunitate pentru persoanele fizice de a avansa in cariera lor în managementul afacerilor, precum și pentru practicieni să ascuți abilitățile lor de management de afaceri și de cunoștințe.

Programul a atras o comunitate foarte motivați de elevi care provin din medii academice diverse și experiențe de lucru. Aducem împreună cu experiență, lectori dedicat și calificat pentru a asigura un program inovator, orientate spre aplicație și multidisciplinar. CMBA este remarcabil, pentru că a păstrat cele mai bune caracteristici ale MBA tradiționale combinate cu caracteristicile moderne cerute de managerii de afaceri de azi.

PROGRAM DETALII

CMBA este un program de master de lucru desigur, pe o durată minimă de 18 luni, care este un studiu echivalent de un minim de 5 semestre. Programul este structurat pe trei module, fiecare definind un domeniu funcțional specific de studiu. Modulele sunt împărțite în Core, opționale și de cercetare.

Modulul de bază ofera fundamentul unei educații generale de afaceri și o imagine de ansamblu de management al afacerii. Studenții sunt obligați să ia un total de opt cursuri obligatorii pentru a asigura elevii au un nivel comun de cunoștințe în fundamentele de afaceri.

Modulul opționale încurajează elevii să exploreze idei și să investigheze în continuare probleme manageriale. Studenții sunt obligați să ia un total de cinci cursuri și li se permite să selecteze orice 5 cursuri de la această componentă pentru a se potrivi intereselor lor și nevoile de carieră.

Modulul de cercetare este componenta finală a programului CMBA, care constă din proiectul Corporate Business. Se cere elevilor să demonstreze o abordare critică a mangement probleme și să se raporteze probleme specifice, în scopul de a lărgi perspectivele de gestionare a elevilor.

CERINȚE DE INTRARE

Pentru admiterea în program, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • O diplomă de licență cu o CGPA minim de 2,50 ori; - O diplomă de licență sau echivalentă, dar CGPA mai puțin de 2,50 pot fi admise sub rezerva la un minim de cinci ani de experiență de lucru în domeniul respectiv sau, - Alte calificări echivalente, aprobate de Senat - Pentru studenții internaționali, un scor IELTS de 6.0 este necesară în Suplimentar față de cerințele de intrare de mai sus.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Malaysia's eighth university was officially incorporated on 24 December 1992. A university that is contemporary in character and forward-looking in outlook, it is ... Citeste mai mult

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Malaysia's eighth university was officially incorporated on 24 December 1992. A university that is contemporary in character and forward-looking in outlook, it is committed in providing the nation with leaders, managers, scientists and technical specialists as well as thoughtful citizens who are capable of handling the complex challenges of our common future - confidently, competently, and creatively. Citește mai puţin