Maestru de administrare a afacerilor în domeniul aviației

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Business Administration în Aviație (organizată în comun cu Embry-Riddle Aeronautical University, SUA)

PROGRAMUL DE PREZENTARE

O Master of Business Administration în Aviație (MBAA) vă va oferi o bază solidă necesară pentru a reuși în mediul aviatic de astăzi. Conceput pentru a sublinia aplicarea unor concepte moderne de management, metode și instrumente într-un context de aviație, vă veți bucura de toate oportunitățile puse la dispoziția unui student la MBAA cu un avantaj competitiv adăugat de specialitate în domeniul aviației.

Cerințele de admitere

Trebuie sa fi obținut o diplomă de bacalaureat de la o instituție de gradul de acordare acreditat cu un punct de grad mediu cumulat (CGPA) de 2,5 sau mai mare pe o scară de 4.0. În cazul în care posedă deja o diplomă de master sau au finalizat absolvent de cursuri de la o instituție de gradul de acordare acreditat, trebuie să aveți, de asemenea, un 3.0 CGPA sau mai mare la nivel de absolvent.

Trebuie sa prezinte matricolele oficiale de la toate instituțiile acreditate care arată finalizarea de studii sau cursuri de încercat. transcrieri oficiale sau neoficiale pot fi necesare pentru a verifica cunoștințele condiție.

Cunoștințe necesare este necesară în următoarele domenii:

  • administrare
  • finanțe
  • Metode de contabilitate
  • marketing
  • economie
  • Metode cantitative

Ar trebui să își asume responsabilitatea de a asigura cerințele de mai sus sunt satisfăcute de cunoștințe condiție prealabilă prin 1 din următoarele metode: 1. să prezinte dovezi finalizarea cu succes a unui curs de licență sau absolvent în fiecare dintre domeniile care fac obiectul; 2. Vei primi cel puțin scorul recomandat pe Admitere Graduate Management de testare (GMAT). Cod școală: 0MX-68-90; 3. Studenții care nu dispun de cunoștințe condiție esențială în oricare dintre domeniile de mai sus vor fi obligate să se înregistreze pentru BUSW 500. Subiecții condiție trebuie să fie îndeplinite înainte de înscrierea în alte cursuri MBAA este permisă.

În cazul în care engleza nu este limba principală, trebuie:

  • Un scor minim atinge pe Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL) de 550 (pe suport de hârtie) sau 79 (Internet-based);
  • Un scor minim atinge pe Sistemul International English Language Testing (IELTS) de 6.0;
  • Câștigați credite transferabile pentru un curs, care este echivalentul a 123 ENGL (Componența engleză) la o institutie post-secundar acreditate; sau
  • Prezintă semne de prezență și absolvirea unei școli secundare în care limba de predare a fost limba engleză.

Trebuie să trimiteți o declarație de scop și să completeze un interviu de admitere cu comitetul de departament scaun și admitere cu succes.

PROGRAM DE LIVRARE

Puteți porni programul de gradul MBAA în ianuarie, iunie sau august. 1 4 termeni sunt livrate într-un format de livrare amestecate care combină clasă de instruire în perioada 1 2 săptămâni ale termenului cu comoditatea de instruire on-line pe parcursul celor 7 săptămâni rămase. Termenii 5 și 6 vă permit să înceapă să lucreze la proiectul lor de cercetare Absolvent în timp ce alegerea, de asemenea, 2 cursuri de electivă, pentru a fi luate on-line. Vă puteți aștepta să absolvi 24 de luni după ce începe gradul de curs MBAA.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and manage ... Citeste mai mult

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and management programmes that benchmark international standards and best practices to meet the training needs of the global aviation community. SAA is an ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-endorsed Government Safety Inspector Training Centre and ICAO TRAINAIR PLUS Full Member. Citește mai puţin
Singapur , Singapore Online + 1 Mai mult Mai Puțin