Maestru De Administrare A Afacerilor și Master De Drept Comercial Internațional

Generalități

Programul de descriere

În doar doi ani, puteți absolvi cu două diplome de masterat. Obțineți un MBA recunoscut pe plan internațional, precum și o diplomă de master în dreptul comercial internațional.


Despre curs

Programul MBA Full Time Intensive vă oferă pregătire deosebită pentru obținerea meseriei pe care o doriți. În plus, Master în Drept Comercial Internațional vă va oferi cunoștințe neprețuite în acest domeniu. Cursul include un program personalizat de Dezvoltare a Leadership dezvoltat de Facultatea Leadership de clasă mondială și un mentor unu-la-unu de la o figură senior industrie. Veți primi, de asemenea, coaching și ateliere de carieră și veți lucra la un proiect de analiză strategică și consultanță pentru una dintre organizațiile partenere. Master of International Drept Comercial oferă o bază solidă în domenii de drept legate de comerț, vânzări, transport maritim și finanțe. Apoi, veți fi specializați în domenii precum legea OMC, arbitrajul comercial, legea comparativă și legea și reglementările privind tranzacțiile financiare australiene.


Facilități și echipamente

Clădirea modernă a Școlii de Business include teatre de cursuri, săli de studii de caz și spații de lucru pentru grupuri și studii individuale. Elevii au, de asemenea, acces la cafeneaua Common Learning Area și Business School School. Studenții postuniversitari au acces la o cameră de studii postuniversitare, în timp ce studenții MBA au acces suplimentar la aripa MBA.


Cerințe de admitere

Competență engleză

Engleză este limba de predare și evaluare la UWA și va trebui să îndeplinească cerințele de limbă engleză ale Universității pentru a fi eligibile pentru un loc.


burse de studiu

Bursele sunt disponibile studenților dintr-o gamă variată de medii, inclusiv realizări academice, nevoi financiare, dezavantaje educaționale, conducere și servicii în folosul comunității, realizări artistice sau sportive, și provin dintr-o zonă rurală sau îndepărtată.


Pathways

Absolvenții de MBA sunt foarte căutați de industrie și progresează într-o serie de funcții de conducere în domenii precum dezvoltarea afacerilor, strategia, marketingul și finanțele corporative. Aceste roluri intră într-o gamă diversă de sectoare publice, private și non-profit, inclusiv departamente guvernamentale, resurse, consultanță și servicii financiare.


Detalii rapide

stare

 • Disponibil în 2017

locaţii

 • Perth

prezență

 • Cu normă întreagă

Livrare

 • În campus

Datele de începere

 • ianuarie

Timp de contact săptămânal

 • Variază în funcție de semestru, studenții sunt așteptați să studieze cu normă întreagă în primul an

nivel de studiu

 • Postuniversitare

Codul cursului

 • 43540

Codul CRICOS

 • 088011C, 088011C

Durată totală / durată part-time

 • 2 ani

Cursul de grade este disponibil în

 • Maestru De Administrare A Afacerilor și Master De Drept Comercial Internațional
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities.

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities. Citește mai puţin