Maestru de administrare a afacerilor (management tehnologic)

Generalități

Programul de descriere

Activități academice: Toate activitățile care sunt desfășurate legate de predare, formare, cercetare și publicații sunt denumite activități academice.

Consiliul Academic: Consiliul Academic este cel mai înalt organism academic al Universității și este responsabil pentru menținerea standardelor de instruire, educație și examinare în cadrul Universității. Consiliul Academic este un organism statutar conform reglementărilor UGC și este învestit cu autoritatea de a lua decizii cu privire la toate aspectele academice, inclusiv cercetarea academică.

Programul academic: Programul Academic este un set de cursurile oferite de Universitatea pe care un student poate opta și completa creditele prevăzute pentru a se califica pentru atribuirea unui grad în acest program academic.

Anul universitar: Un an universitar este definit ca durata pe parcursul căreia Universitatea oferă programe academice. Este perioada de timp dintre deschiderea și închiderea Universității într-un an. Este, de asemenea, perioada de timp necesară pentru a finaliza un curs real de studiu într-un an. Ea cuprinde două semestre adică, chiar semestru și semestru impar. În mod normal, semestrul ciudat începe în iulie și chiar semestru începe în decembrie.

Curs Auditate: Bineînțeles că nu este auditată o parte a cursului, dar trebuie să fie ales de către studenți, ca parte a programului lor academice. Acest curs presupune sport, yoga, etc.

Acordarea de maior Grad: Un student care completează toate cerințele B. Tech ale unei discipline pentru care el / ea este admis (sau a luat transferul de ramură), se acordă cu grad de maior în această disciplină.

Acordarea de grad minor: Studenții care finalizează cu un set mai mic de cursuri de la un alt flux disciplină și specializare sunt atribuite cu un grad minor în această disciplină.

Curs nesolutionate: Un curs este considerat a fi un curs de restante în cazul în care studentul a obținut un grad de eșec (F).

betterment: Betterment este un mod care să contribuie la îmbunătățirea performanței academice a studenților prin îmbunătățirea gradului în orice curs (e) de către reappearing / reînregistrați pentru curs (e) în cadrul reglementărilor stipulate.

Ultima actualizare Apr. 2016

Despre facultate

Vision To be a globally renowned university. Mission : To impart quality higher education and to undertake research and extension with emphasis on application and innovation that cater to the emerging ... Citeste mai mult

Vision To be a globally renowned university. Mission : To impart quality higher education and to undertake research and extension with emphasis on application and innovation that cater to the emerging societal needs through all-round development of students of all sections enabling them to be globally competitive and socially responsible citizens with intrinsic values. Citește mai puţin