Maestru De Administrare A Afacerilor - MBA

Generalități

Programul de descriere

Universidad UNIACC absolvent MBA va fi capabil să dezvolte leadership în organizații complexe naționale și internaționale. Se așteaptă ca, la sfârșitul procesului lor de formare, aceștia să realizeze această conducere folosind diferite instrumente și abilități strategice, bazate pe formarea lor solidă în diferite domenii ale managementului superior.

În același timp, va pune în slujba organizațiilor abilitățile și abilitățile manageriale orientate spre rezolvarea problemelor, negocierea, comunicarea, lucrul în echipă și conducerea, cu o viziune strategică care să le permită să facă față provocărilor unui mediu global, în schimbare și extrem de competitivă.


Cerințe de intrare

  • solicitanții din Chile și străini care intră un master în Universidad UNIACC trebuie să prezinte gradul lor de licență sau de un profesionist, original sau legalizat înainte de un notar, nivelul și conținutul studiilor sunt echivalente cu cele necesare pentru a obține o diplomă de licență. În cazul solicitantului străin, acesta trebuie să prezinte gradul lor sau de gradul profesional apostilare sau aprobat academice de către Consulatul chilian în țara de origine și Ministerul Afacerilor Externe din Chile.
  • Prezentați copie clară și lizibilă a ambelor părți ale cărții de identitate.
  • Faceți cunoștință cu celelalte cerințe de admitere stabilite de universitate pentru programul în cauză.


Descrierea modului

Modul on-line permite inovația în construcția de învățare, care combină utilizarea de mai multe resurse multimedia (video, module interactive, animații, jocuri, test, interacțiune virtuală, biblioteci digitale, conferințe video, camere virtuale, etc.) prin intermediul platformei virtuale de învățare Universidad UNIACC .

În acest fel, elevii își dezvoltă procesele într-un mod flexibil, în funcție de propriile caracteristici, pentru a-și favoriza învățarea prin auto-gestionarea timpului, făcând studiile, munca și viața personală compatibile, obținând astfel beneficiul maxim al motivației individuale.


plasă


Este taxa de taxe impuse și Școlarizarea?

Pentru informații cu privire la tarifele și valoarea anticipată clasa următoare, vă rugăm să contactați Departamentul de Admitere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza ter ... Citeste mai mult

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza terciaria de calidad en sus distintas modalidades de enseñanza y aprendizaje -presencial, semipresencial y no presencial (full online)- , de modo que sus programas faciliten el acceso a la formación superior a todos quienes deseen formarse en las áreas artísticas, de las ciencias sociales y de administración, con énfasis en la comunicación, uso de tecnologías e innovación. Citește mai puţin