Prezentare generală

Gestionarea eficientă necesită o combinație între cunoștințele manageriale largi și competențele mai competente. Clasat în top 100 la nivel mondial în The Economist MBA 2017 , MBA nostru poate fi studiat full-time de peste un an sau part-time de peste 2-4 ani.

Este alcătuită dintr-un set de subiecte principale, module opționale și un proiect de gestionare individuală sau de grup. Modulele principale vă asigură studierea domeniilor esențiale de management, în timp ce modulele opționale și proiectul de management vă permit să construiți pe aceste domenii principale și să creați propria dvs. versiune a Nottingham MBA.

Scopul nostru este:

 • să vă îmbunătățiți capacitățile și abilitățile de leadership
 • construiți competența practică de management prin implicarea în afaceri
 • încurajați o abordare creativă și antreprenorială în rezolvarea problemelor
 • dezvoltați înțelegerea dvs. de practici de afaceri responsabile și durabile
 • cultiva o perspectivă internațională printr-un amestec de predare, lucrul în echipă și oportunități pentru vizitele de afaceri de peste mări

Află mai multe.

Detaliile Cursului

Veți lua o serie de module de bază, concepute pentru a vă dezvolta cunoștințele și abilitățile manageriale. Modulele opționale vă permit să vă concentrați pe subiecte mai specifice, în funcție de interesele și cerințele dvs. de carieră.

Acest program implică lucrul cu membrii cursului dintr-o varietate de medii industriale și comerciale. Scopul său este de a vă îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor și de a crea manageri de cea mai înaltă calitate.

Puteți studia peste un an cu normă întreagă sau potriviți MBA în jurul angajamentelor dumneavoastră personale și profesionale prin studierea timpului de lucru pe fracțiune de normă de peste doi până la patru ani. Cu toate acestea, veți studia, veți lua aceleași module de bază și veți putea alege din întreaga gamă de opțiuni. Modulele sunt oferite în mod obișnuit în timpul zilei și seara în fiecare an, cu câteva opțiuni intense disponibile în decurs de o săptămână.

Etapa finală a MBA implică un proiect de management individual sau de grup cu un raport individual.

Evaluare

Veți fi evaluat printr-o combinație de cursuri și / sau un examen de două ore la sfârșitul semestrului relevant.

Cerințe de intrare

2: 1 (sau echivalentul internațional) în orice disciplină; pot fi luate în considerare și calificările profesionale relevante

Cel puțin 3-5 ani de experiență de lucru cu normă întreagă, cu o dimensiune de management, de preferință câștigată de la absolvire

Limba engleză

IELTS: 7.0 (nu mai puțin de 6.0 în orice element)

Cariere

MBA noastră oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activități antreprenoriale.

Destinațiile absolventului includ:

 • consultanță in management
 • Finante si Contabilitate
 • resurse umane
 • Vanzari de marketing
 • tehnologia de informație
 • operațiunilor și logisticii

Companiile și organizațiile pe care absolvenții noștri au continuat să le lucreze includ Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Crucea Roșie și Grupul Santander.

Carieră postuniversitară

Studenții MBA beneficiază de sprijinul echipei de carieră postuniversitară, care vă va ajuta să explorați opțiunile de carieră și să vă dezvoltați planurile de carieră viitoare. Programul de dezvoltare personală și profesională MBA combină activitățile de dezvoltare a carierei și dezvoltarea competențelor, completate de consultări individuale în carieră și evenimente de networking.

Printr-o combinație de studii academice și suportul carierei oferite, MBA oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activitățile antreprenoriale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Ultima actualizare February 18, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 4 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date