Maestru De Administrare A Afacerilor MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

De ce să alegeți acest curs

„Surrey MBA este o experiență de învățare transformațională. Vom face mai mult decât să îți schimbăm perspectivele de carieră: vrem să schimbăm modul în care gândești. Obținem acest lucru prin interacțiunea dintre teorie și practică, susținând învățarea dvs. cu teoria actualizată a managementului și implicarea cu practicienii din industrie.

Pentru a reflecta cele mai bune practici din lumea afacerilor, cursul nostru este integrativ și interdisciplinar. Modulele noastre sunt conectate în moduri semnificative, permițându-vă să polenizați conținut din toată experiența MBA. Surrey MBA este digital, agil și antreprenorial și veți pleca pregătiți să vă conduceți într-o lume de afaceri în schimbare rapidă. "

Chris Mahon

Director de program

Ce veți studia

Credem că carierele cu adevărat de succes sunt alimentate de leadershipul vizionar, de un profund sentiment de responsabilitate și de capacitatea de a crea și dezvolta oportunități inovatoare și durabile. Aceste principii sunt fundamentale atât pentru cercetarea noastră, cât și pentru experiența MBA Surrey, care oferă un echilibru atent între teorie și practică în pregătirea realităților peisajului modern de afaceri.

Cursurile noastre de MBA conectate sunt extrem de relevante pentru oricine dorește să își dezvolte cariera și capacitatea de lider cu angajatorul lor actual sau să facă o tranziție pentru a-și lărgi abilitățile și conexiunile în vederea începerii a ceva nou.

Recunoașterea profesională

MBA - Asociația MBA-urilor (AMBA)

Acreditat de Asociația MBA-urilor (AMBA).

MBA - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Acreditat de Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Studiază și lucrează în străinătate

Turneu de studiu internațional

Turneul nostru de studiu internațional opțional de două săptămâni vă oferă o oportunitate unică de a afla de mână despre afacerile internaționale. Veți călători într-o destinație internațională selectată, veți participa la vizitele companiei și veți primi prelegeri de universități de top internaționale la universitățile partenere Pe lângă învățare, veți avea și posibilitatea de a explora atracțiile și reperele de top ale destinației.

Tururi anterioare

Tururile noastre anterioare i-au văzut pe studenții noștri care călătoresc la Beijing, China.

Vizitele companiei includ:

  • Baidu
  • Intel
  • Microsoft

Subiectele prelegerii includ:

  • Comercializarea brandului chinezesc
  • Comportamentul consumatorilor în China
  • Antreprenoriat și investiții
  • Managementul strategic al corporațiilor din era internetului în China.

Schema de mentorat

Ca parte a programului MBA, vă vom asocia cu un mentor relevant pentru sectorul, profesia și personalitatea dvs. Mentorii noștri sunt directori cu experiență, CEO-uri și lideri din tehnologii, inginerie, marketing, afaceri și industrii din sectorul al treilea, printre altele. Pe măsură ce relația dvs. crește, la fel va fi înțelegerea și încrederea dvs. în a discuta și a aplica exemple reale din lumea afacerilor.

Mic dejun de afaceri

Găzduim regulat micul dejun de afaceri cu vorbitori de oaspeți, inclusiv alumni, parteneri și mentori. Aceste evenimente vă oferă oportunitatea de a vă conecta cu profesioniștii de afaceri la nivel mondial într-un mediu deschis și informal. Fiecare sesiune vă permite să faceți rețea și să obțineți informații valoroase și sfaturi practice din partea vorbitorilor noștri, aducând experiență din viața reală și relevanță practică într-un mediu dinamic de învățare.

Cerințe de intrare

Full-time MBA

Un minim de un grad de onoare 2: 2 din Marea Britanie sau o calificare internațională echivalentă recunoscută. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin trei ani de experiență postuniversitară într-un rol managerial pentru a aplica. Candidații fără un grad sau mai puțin de 2: 2 vor fi direcționați directorului de program MBA, deoarece aceștia pot fi acceptați în circumstanțe excepționale în care se consideră că experiența de muncă compensează lipsa calificării academice.

Executive (part-time) MBA

Un minim de un grad de onoare 2: 2 din Marea Britanie sau o calificare internațională echivalentă recunoscută. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin trei ani de experiență postuniversitară într-un rol managerial pentru a aplica. Candidații fără un grad sau mai puțin de 2: 2 vor fi direcționați directorului de program MBA, deoarece aceștia pot fi acceptați în circumstanțe excepționale în care se consideră că experiența de muncă compensează lipsa calificării academice.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Citeste mai mult

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Citește mai puţin