Maestru de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration

Ai după gradul dvs. colegiu de succes de cel puțin doi ani de experiență de lucru într-o organizație de afaceri sau o instituție academică? Acum planificați următorul pas în carieră?

Institutul de Tehnologie Wildau se adresează absolvenților cu un fundal de inginerie sau științifice, precum și economiști și oameni de știință sociale. Bazat pe cunoștințele academice și profesionale (licență sau master) vă elementele de bază pentru viitorul tău să fie predate într-o poziție de management prin intermediul acestui MBA. Noi acordăm o importanță deosebită relevanță practică și internaționalitate.

La proiectarea cursurilor oferite sunt diverse experiențe practice de manageri care participă la Consiliul nostru științific consultativ și / sau dețin ele însele cursuri, curs. Profesorii au propria lor experiență de management de la locurile de muncă anterioare (de exemplu, Berliner Bank, DLR, Lufthansa, MTU, Schering) și a activității curente de proiect în economie. Puteți găsi o prezentare generală a lectorilor noștri în „echipa“.

Achiziționat în acest interval de MBA capacitate de program vă permite să efectueze combinate cu cunoștințele tehnice anterioare o entitate corporativă mai mare în mod autonom sau să preia conducerea unei întreprinderi sau mici să participe activ la echipa de management a unei companii mari.

O perspectivele de carieră tipic după MBA dumneavoastră de succes de la WIT poate sau o activitate linie proeminentă în biroul corporativ sau pansamentul, de exemplu, gestionarea unei filiale străine, o instalație de producție mai mare sau managementul de afaceri al unei filiale.


specializarea MBA

Gestionarea traficului aerian

Lanțul valoric în sectorul aviației este foarte complex, prin urmare, studiul sa axat pe intelegerea relatiilor doar la interfețele - să învețe perspectivele producătorilor de aeronave, de asemenea, stiu ca organizațiile de întreținere și de întreținere, aeroporturi, controlul traficului aerian și companiile aeriene. Ca absolvenți de succes poate accepta, în principiu, toate sarcinile de management esențiale într-o companie aeriană într-un aeroport sau în industria aeronautică din întreaga lume. De asemenea, o utilizare în transportul aerian și industriile conexe, cum ar fi alte expeditorii de transport internațional de marfă, operatorii de turism sau agenții sau organizații are sens.


Energia și infrastructura de gestionare

Piețele de energie și infrastructură sunt într-o schimbare profundă. Liberalizarea piețelor de energie și schimbarea cadrului legislativ la nivel european și național sunt întreprinderi, angajații care se confruntă cu provocări majore. Cautam pentru profesioniști calificați, cu experiență, care ține pasul cu evoluțiile complexe de pe piață și pas însoțesc procesele de schimbare în declarația de companie. Vei obține o perspectivă asupra lanțului valoric al producției de energie, transportul de energie, de comercializare de energie pentru alimentarea cu energie.


logistică

Aria de specializare „Logistica“ oferă cele mai importante elementele de bază în clasic etapele de logistică, achiziții, producție, distribuție și transport. În plus, elementele de managementul lanțului de aprovizionare a orientate pe proces și informații tehnice punct de vedere sunt analizate. este creat Această abordare cuprinzătoare pentru înțelegerea interacțiunea complexă a diferiților actori. Pe baza acestui fapt, capacitatea este mediată de a evalua procesele logistice pentru a identifica potențialul de optimizare și de a le face în conformitate cu orientate spre aplicație. Programul este completat de o învățare În schimb, într-un joc planificat și corporative oferă studenților hands-oportunitatea de a testa cunoștințele acumulate holistic și utilizare. Aici sunt în special modelarea proceselor de management de afaceri și diverse metode de evaluare a performanței în analiză punctul central al programului.


International Project Management

Cu specializarea „International Project Management“ ai dobândi capacitatea de a efectua proiecte majore complexe în mod responsabil și să se integreze în strategia de ansamblu a companiei. Pentru că înveți mai întâi să exploateze potențialul de personal cu tehnici de lucru și moderne de management și să conducă părți ale unei organizații. După aceea, factorii de succes antreprenoriale ale unei afaceri sunt prezentate în întregime în blocul „Management strategic“. Modulul de specializare se axează pe aplicarea practică a cunoștințelor în special provocările muncii internaționale de proiect, de exemplu, în sectoarele din sectorul IT, industria aerospațială, sănătate și energie. Cu prioritate sunt studii de caz reale din industrie și sectorul public în prim-plan. Programul se desfășoară în colaborare cu partenerii noștri din industrie SHC Stolle și Heinz Consultants.


structură

Punerea în aplicare a MBA part-time la nouă cursuri intensive una în fiecare săptămână (de luni până sâmbătă), plus câteva ateliere de week-end (vineri până sâmbătă); Consolidarea și aprofundarea de module de învățare pentru auto-studiu de
este furnizat de e-learning module.

Forma de studiu este proiectat astfel încât un echilibru între viața profesională și echilibrată poate realiza în concediu de studiu, reducerea zilelor și orelor suplimentare cu zile suplimentare gratuite de sprijin din partea angajatorului, în ciuda sarcinii incontestabile în timpul fazei de studiu. Proiectarea blocurilor de studiu sa întâmplat, astfel că sunteți în cel mai rău caz - au o șansă realistă a unui rezultat de succes - adică, fără nici un sprijin din partea angajatorului.


Cerințe preliminare

Participarea la programul de MBA este finalizat cu succes primul lor de studii (diplomă / licență), de preferință înainte într-o inginerie sau științe naturale, cel puțin doi ani de experiență de lucru calificată precum și abilități de limbă germană și engleză.


O condiție importantă este capacitatea de a ajuta în mod creativ procesele de învățare forma în echipă.învățământ

Taxa totală pentru MBA este 11.800, - €.

Această sumă include taxele de înregistrare, materiale de curs si teste sunt incluse.

Plata se face printr-o rată de lansare de 2.140, - € la începutul studiului și ca rezultat în ultimii doi ani ai programului în 23 de contribuții lunare din fiecare 420, - €.


Costul de îngrijire, de predare sau, eventual. Evenimente locale sunt acoperite de taxele de școlarizare. cheltuielile de deplasare și de ședere personale ale participanților la program respective, cu toate acestea, trebuie să fie suportate de către aceștia.cerere

Termen limită de aplicare: 30 Iunie 2014.

Vă rugăm să trimiteți formularul de cerere u. A: cu următoarele probe la noi:

  • diplomă (licență sau diplomă)
  • cel puțin doi ani de experiență profesională
  • bună cunoaștere a limbii engleze
  • scrisoare de aplicare calificată


A se vedea mai jos: MBA documentelor de aplicare

Vă rugăm să trimiteți CV-ul la următoarea adresă.

Găsiți-ne pe FACEBOOK

https://www.facebook.com/witoffice

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Cine suntem noi? Institutul de Tehnologie Wildau (WIT) este un 2004 Institutul nou construit la Technische Hochschule Wildau [FH], una dintre cele mai mari colegii din Brandenburg cu aproximativ 4000 ... Citeste mai mult

Cine suntem noi? Institutul de Tehnologie Wildau (WIT) este un 2004 Institutul nou construit la Technische Hochschule Wildau [FH], una dintre cele mai mari colegii din Brandenburg cu aproximativ 4000 de studenți. Gama de cursuri oferite variază de la cursuri de inginerie clasice privind gestionarea afacerilor și informatică de afaceri a dreptului administrativ. TH Wildau [FH] este cunoscut pentru munca inovatoare și practice cu sectorul privat și pentru economie. Ea ia în cercetare orientate spre cerere în Germania o pozitie de top in randul toate colegiile. Care este scopul nostru? Institutul de Tehnologie Wildau (WIT) este formarea academică de ingineri, economiști și oameni de știință sociale în funcții de conducere. Grupul țintă al ofertele noastre sunt manageri și personalul junior, funcțiile de conducere din corporații internaționale sau cauta companiile mijlocii orientate spre creștere sau urmări propriile proiecte de creație de afaceri Cum sunt organizate? WIT functioneaza independent din punct de vedere ca o asociație înregistrată, dar în strânsă cooperare cu Universitatea Tehnica din Wildau [FH] Membrii sunt instituții și profesori ai TH Wildau [FH]. Consiliul este asistat în activitatea sa sprijinit de un consiliu consultativ științific, liderii din mediul de afaceri, știință și politică aparține (Președinte: Prof. Dr. L. Ungvári, președintele TH Wildau [FH]. În plus, se formează consilii consultative pentru programele de studiu individual. Cum vrem să lucreze? "WIT vă va duce mai departe" - acesta este motto-ul nostru. Pentru succesul profesională a studenților noștri, punem mare valoare pe curriculum curent, de calitate superioară a facultății noastre și o cooperare strânsă cu companii de top din domeniu. Utilizarea tehnicilor moderne de învățare este o chestiune de curs: munca studiu de caz, simulari si module de e-learning, precum și excursii și tururi rotunji cursurile clasice. Citește mai puţin