EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Într-o economie mondială interconectată, organizațiile de succes necesită lideri care inteleg afaceri la nivel mondial, se aplică o minte-set strategic, și implementa tehnici bazate pe dovezi pentru a efectua schimbări pozitive.

IE Business School și Singapore Management University s-au alăturat mâinile pentru a oferi un 10-luni program intensiv de MBA pentru a modela talente de top în Asia pentru astfel de roluri de conducere. Programul comun de grade foloseste o metodologie blended learning (față-în-față de învățare, cu perioade de interactive on-line), care permite profesioniștilor din medii diverse, industrii și culturi să se unească în spiritul de învățare, orizont deschis și dezbatere, indiferent de locația geografică a acestora , programe de călătorie și angajamente de muncă.

Programul IE-SMU MBA oferă perspective pe piețele din Asia-Pacific, strategii de afaceri și culturi de management și combină cele mai bune de teorie și practică prin care să permită studenților să testeze concepte nou învățate, abilități și tehnici de management în caz de afaceri analize, medii simulate, și proiecte cross-funcționale, din viața reală-facultate ghidate,.

Cerințele de admitere

  • Scor GMAT sau GRE (revizuit de testare General luate la o august 2011 sau după), cu IE sau SMU Testele de admitere ca alternative - trei ani de experiență profesională relevantă - eseuri și alte forme de exprimare (3) - forme arbitrului (2 ) - scrisoare de verificare de lucru (opțional) - Organizare - Reluare - Transcrieri - diplomă de licență (în cazul în care acordarea de grad nu este menționat pe foaia matricolă) - TOEFL sau IELTS scor (în cazul în care mediul de instruire de studii universitare de licență nu a fost limba engleză. Acesta trebuie să fie luate în ultimii doi ani, la momentul depunerii cererii dumneavoastră.

Taxe

  • Aplicarea: S 100 dolari nerambursabile - Taxe de școlarizare (TVA inclus): S 74.900 dolari
Program predat în:
  • Engleză
Singapore Management University

Vezi 2 mai multe cursuri de la Singapore Management University »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Aug 2020
Duration
13 - 13 luni
Part time
Price
74,900 SGD
După locații
După dată
Start Date
Aug 2020
Termen limită de aplicare

Aug 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date