Maestru de gestionare a resurselor umane la nivel mondial (full-time program de MBA)

Generalități

Programul de descriere

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane (Full-time Programul MBA)

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane este stabilit cu privire la necesitatea de a consolida Colegiului profesiei de resurse umane, precum și pentru a oferi studenților o anumită pregătire în modul domenii-cheie de afaceri sunt integrate în cadrul organizațiilor de succes. Scopul său este de a oferi studenților săi o educație solidă, bine-rotunjite în domeniul resurselor umane, accentuând team building și o perspectivă globală. Cu epoca venirea globalizării, națiunile sunt curse intens pentru a obține avantaj competitiv prin investiții în cunoștințe și talente la nivel global dezvoltări inovatoare, în special în exercitarea de prestigiu academic și culturile elită-talent. Prin urmare, este important ca full-time Master of Global Management Resurse Umane de a valorifica resursele și să ofere studenților cu posibilități de a dobândi competențe teoretice și practice. Programul își propune să ofere un nou program de masterat limba engleză, care va dezvolta talentele globale competitive și a dota studenții cu cunoștințe de management al resurselor umane, este necesar foarte mult astăzi de companii internationale.

Beneficiile de a studia la Maestru de Management Global Resurselor Umane

Vrei sa ai legaturi cu companii din Asia de Sud-Est? Dacă este așa, studiind în Master of Global Managementul Resurselor Umane este cea mai buna alegere pentru tine. Cele mai multe dintre absolventii nostri HR sunt în prezent lucrează ca manageri de resurse umane în mai multe domenii diferite. Aceste Alumni au o cerere puternică pentru talentul internațional în rândul elevilor, în special cei interesați să lucreze în Asia.

Destinația Piata Student

Programul salută nu numai pe cei care studiază / lucru in HR sectorul angajatori, manageri și profesioniști, dar și cei care sunt interesați în domeniul resurselor umane și pentru cei cu un interes în gestionarea / comunicarea cu oamenii.

Obiectivele de învățare

HR Profesie

Maestru de program de Global Human Resource Management îmbunătățește capacitatea profesională a studenților și cunoștințe în resurse umane printr-un proces de educație integrată care implică teorii și practici de resurse umane. Studenții sunt obligați să ia cursuri în echipa de management, Strategic Managementul Resurselor Umane, precum și Organizația Teoria și Management. Mai mult decât atât, cu un accent echilibrat pe teorie și practică, noi oferim, de asemenea, Metodologia de cercetare Teoria a spori gândire analitică și strategică a studenților și de a le expune la cele mai bune practici de management.

HR Etica și responsabilitatea socială

Pentru a spori etica HR studenților și responsabilitatea socială, acestea vor fi oferite cursul "Enterprise Etică și dezvoltarea durabilă". Acest curs este conceput pentru a introduce teorii privind etica HR și analiza dileme etice care apar inevitabil în derularea afacerilor. Cursul de asemenea invita la specialiști din diverse industrii pentru a ajuta Acțiunea aplicații practice cu elevii.

Global Vision

Pentru a favoriza o perspectivă globală în rândul studenților, oferim o serie de cursuri internaționale unice, printre care "Internațional de Management Resurselor Umane", "Internațional de Management Marketing", "Cross Conducerea culturale și comunicare" și "Globalizarea și Managementul Resurselor Umane." Toate cursurile menționate mai sus sunt predate în limba engleză pentru a oferi studenților cu cunoștințe internațional și conștientizare culturală. Elevii pot spori viziunea lor la nivel global, prin angajarea în comunicarea interculturală prin 142 de universități partenere ale universității.

Team Building / Comunicare Capability

Cele mai multe cursuri cer elevilor să formeze o echipă cu 3-5 studenți, și apoi să analizeze cazurile constatate în domeniul resurselor umane. Prin analiza de caz, elevii dobândi nu numai cunoștințe de teorii de resurse umane, dar, de asemenea, să învețe cum să aplice aceste cunoștințe profesionale într-un mod practic. În plus, prin discuții de caz ei vor crește abilitățile lor ca comunicatori eficiente.

HR Expertiza / industrial studii independente / problemelor Abilitatea Rezolvarea

Programul nostru va ofera cursul "industriale studii independente," pentru a construi podul de legătură între studenți și întreprinderi. Elevii vor forma echipe de 2-3 oameni și va fi instruiți de către profesori de a rezolva problemele ridicate de întreprinderi. Prin acest proces de studiu, anchetă, raportul și de analiză de caz industrial independent, elevii crește capacitatea acestora de către aplicarea teoriilor pentru cazuri practice, precum și rezolvarea problemelor în timp ce luarea deciziilor de afaceri și resurse umane.

Cerințe de absolvire

Absolvire de la Maestru de program de Global Human Resource Management necesită un minim de 39 de credite. Elevii pot alege doar cursuri de limba engleză predate-oferite în cadrul Colegiului de Management. Studenții sunt obligați să ia patru cursuri de management de bază, și anume de management financiar, Informatică de Gestiune, Management Marketing, Productions și Operațiuni de management (selectarea unui minim de două cursuri de mai sus patru). Credite aprobate de o universitate internă sau externă acreditate de Ministerul Educației, clasificate nu mai mic de 75, poate fi ridicată de către aplicație. Elevii locale sunt obligate să participe la un program de schimb de peste mări, să ia cel puțin două cursuri de management în timpul schimbului, și au o TOEFL, scor peste ibt79-80 (sau IELTS 6) pentru competență de limba engleza. Studenții străini ar trebui să ajungă competență chineză, TOCFL nivel scor 2 (A2) sau nou HSK nivel scor 2. Atât studenții locali și studenții internaționali sunt obligați să completeze o teză de absolvire în limba engleză, și ar trebui să treacă o evaluare orală.

Ultima actualizare Ian 2015

Despre facultate

National Sun Yat-sen University (NSYSU) was founded in 1980 in Kaohsiung and became one of the fastest growing universities in Taiwan and in Asia. NSYSU has endeavored to pursue excellence in teaching ... Citeste mai mult

National Sun Yat-sen University (NSYSU) was founded in 1980 in Kaohsiung and became one of the fastest growing universities in Taiwan and in Asia. NSYSU has endeavored to pursue excellence in teaching and research Citește mai puţin