Maestru profesionale de administrare a afacerilor (PMBA)

Lipscomb University College of Business

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Maestru profesionale de administrare a afacerilor (PMBA)

Lipscomb University College of Business

Maestru profesională a Business Administration (PMBA)

Universitatea Lipscomb dezvaluie noul nostru program de MBA Professional care se bazează pe moștenirea noastră bogată de excelență academică și profesională integrată cu integritatea solicitat prin credința noastră creștină. Lipscomb lui Professional MBA (PMBA) este special conceput pentru a spori carierele de lucru de afaceri profesionisti, manageri si directori. Am proiectat PMBA noastre pentru profesioniștii care sunt în căutarea de a îmbogăți abilitățile de management general și să se pregătească pentru oportunități de avansare în carieră.


BOLD. Universitatea Lipscomb oferă un program de PMBA puteți finaliza în mai puțin de un an și să participe la cursuri pe 18 weekend-uri cu două luni de pe timpul programului dumneavoastră. Programul nostru de amestec ofera curs online de suplimente pentru a spori instruire sală de clasă astfel încât să puteți menține un echilibru în viața ta. Programul nostru PMBA este singurul program în această parte a Statelor Unite de a utiliza sistemul de performanță de vârf Polaris pentru a vă oferi dezvoltarea de bază competențe. Studentii nostri vor lucra cu un executive coach și de a primi feedback de 360 ​​de grade pentru a promova creșterea și dezvoltarea profesională. Programul nostru de asemenea, vă oferă modalități de a îmbunătăți perspectiva Global, prin participarea la o excursie internațional.


Inovatoare. Cu programul nostru de PMBA, puteți începe o lună începe o nouă clasă (10 luni / an). Curriculum-ul nostru constă în cursuri de module luni lung menite pentru a vă permite să se concentreze pe un singur curs la un moment dat. Programul nostru include un proiect de afaceri care mărește cursuri de Professional MBA și poate suporta o nevoie strategică a angajatorului.


Principială. Programul PMBA Lipscomb incorporeaza etica și valorile în fiecare curs, astfel încât să puteți identifica și rezolva problemele etice cu care se confruntă organizația dumneavoastră. Oferim cursuri predate de facultate restante, cu experiență de afaceri substanțiale. Membrii nostri de facultate aduce expertiza în domeniul lor și abilitatea de a integra credința în învățătura lor. Curriculum-ului nostru pregătește pe elevi să fie nu numai de succes, ci pentru a fi, de asemenea, semnificativ. Mediul de afaceri dreapta este singura modalitate de a face cu adevărat de afaceri.


Cursuri pentru Professional MBA (PMBA)

 • Mediul legal de Afaceri
 • Impozite, Cost Management, Business Planning și
 • De negociere și de decontare Procese
 • Leadership Challenge
 • Organizarea teorie și practică
 • Marketing și Afaceri Internaționale
 • Managementul Resurselor Umane
 • Management financiar și Strategia
 • Strategia de afaceri și de executare
 • Project Consulting

Public țintă


Lipscomb lui Professional MBA (PMBA) este special conceput pentru a spori carierele de lucru de afaceri profesioniști, manageri și directori

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
10 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
32,000 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Nashville, Tennessee
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Statele Unite ale Americii - Nashville, Tennessee
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala