Citește Descrierea Oficială

prezentare

Masterul de Administrație se bazează pe standardele internaționale de cea mai înaltă calitate în educația de management concepute de către agenția internațională de acreditare AMBA.

Prezentare generală

 • Diplomă acordată: Master în Administrație
 • Durata: 3 semestre
 • Periodicitatea admiterii: 6 luni
 • Mod de studiu:
 • Orașe unde se oferă: Medellín, Bogotá, Pereira

Pe baza acestor standarde, programul urmărește formarea profesioniștilor cu cunoștințe în principalele domenii funcționale ale organizației și oferă scenarii pentru dezvoltarea abilităților manageriale bazate pe diferite metode și formate de predare care facilitează construirea cunoștințelor în cadrul unui cadru de colaborarea și relația dintre participanții săi. Absolvenții programului sunt profesioniști creativi, inovatori, transformatori și strategi care, prin abilitățile lor dezvoltate, sunt capabili să consolideze oportunitățile de antreprenoriat și inovare pentru regiune și să contribuie și să participe la dezvoltarea și internaționalizarea companiilor.

Diferențele programelor

 • Programul este un pionier în Columbia, cu o lungă istorie din 1973 și se află într-un proces permanent de menținere și atingere a standardelor de educație de management de cea mai înaltă calitate în arena internațională.
 • Durata de trei semestre, cursuri față în față la fiecare două săptămâni, sprijin ridicat în activitățile virtuale și un accent deosebit pe învățarea experiențială, potrivită pentru studentul interesat de combinarea activităților de lucru cu studiul MBA.
 • Accentul internațional al programului permite elevului să dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru a acționa ca manager în arena internațională.
 • Lectori internaționali, curs de limba engleză, stagiu internațional (aprobarea anterioară a unui test de diagnostic la limba engleză la nivel de B2), posibilitatea dublării și accesul la cursurile din străinătate caracterizează viziunea internațională a curriculumului. *

* În conformitate cu alternativele oferite de ORI.

Curriculum

Profilul studenților

Programul pregătește profesioniști foarte competenți pentru a efectua activități în diferite domenii ale activității manageriale. De asemenea, pregătirea lor le va permite să se ocupe de posturi de directori, consultanți, consilieri, printre altele.

Profil profesional

Absolvenții vor fi profesioniști care vor consolida structura de afaceri, contribuind la dezvoltarea regiunilor și țării prin îmbinarea abilă a capacității lor analitice și creative, luarea deciziilor și executarea acțiunilor corespunzătoare, formularea și dezvoltarea proiectelor de inovare și antreprenoriat , precum și abilitățile de relaționare și colaborare.

orar

Următoarele sunt programele conform sediului nostru:

Medellin:

Cursuri la fiecare 2 săptămâni în program joi și vineri de la 17:00 la 21:00 și sâmbăta între 7:30 și 11:30

În unele ocazii, orele de sâmbătă pot fi prelungite până la ora 13:00.

Pereira:

Cursuri la fiecare 2 săptămâni, vineri între orele 17:00 și 21:00 și sâmbăta între 7:30 și 12:00. și de la 1:00 până la 4:30

Bogota:

Cursuri la fiecare 2 săptămâni de vineri de la 6:30 pm la 10:30 pm și sâmbătă de la 7:30 am la 12:30 pm și de la 13:30 pm la 17:00 pm

Acreditari

Școala de Management a Universidad EAFIT este un simbol în procesul de formare executivă în programele de top management, fiind evidențiată ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri din America Latină și recunoscută ca prima în Columbia pentru a oferi Master of Administration (MBA) din 1973, o traiectorie care vorbeste de experienta si prestigiu, care a reusit sa pozitioneze programul printre unul dintre cele mai bune din tara noastra.

Afilieri

 • AACSB (Asociația Internațională pentru Școli de Afaceri Advance Sociale)
 • EFMD (Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului)
 • AMBA (Asociația de MBA)
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
3 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Maestría en Administrac​ión (MBA)