Maestru de Administrare a Afacerilor de 1 an

Generalități

Programul de descriere

Advance cariera ta de afaceri cu un Master of Business Administration (MBA) grad de la Greenville University . Punând accentul pe abilitățile tehnice pe care le veți avea nevoie pentru a excela în managementul afacerilor, gradul nostru de MBA include hands-on experiențe de învățare și oportunități de a aplica cursuri direct la cariera ta - inclusiv un proiect capstone acțiune de cercetare. Programul nostru de MBA integrează, de asemenea, valori bazate pe credință pentru a vă pregăti să conduceți etic și eficient în afaceri. Gradul de MBA este oferit în întregime online și printr-un program accelerat de un an la campusul nostru principal din Greenville, Illinois.

Greenville College

Câștigați-vă gradul de MBA la fața locului la Greenville University într-un an

Completați gradul dvs. de MBA în doar 10 luni în accelerat și pe deplin acreditat pe site-ul programului de MBA de grad. Veți învăța într-un mediu tradițional de clasă, colaborând îndeaproape cu instructori care oferă o experiență vastă de gestionare a afacerilor din lumea reală la cursurile lor. Campusul de cazare și mese sunt, de asemenea, incluse ca parte a acestui program de mare valoare de master.

În programul de MBA de la Greenville University , veți învăța cum să:

 • Aplicați abilități de management de afaceri, contabilitate, finanțe și marketing într-o varietate de contexte de afaceri din lumea reală.
 • Utilizați teoria managementului pentru a aborda provocările operaționale zilnice și a implementa obiective strategice pe termen lung.
 • Dezvoltați gândirea critică, rezolvarea problemelor și abilitățile de comunicare pentru a excela în diverse roluri de afaceri.
 • Integrați principiile bazate pe credință în conducerea afacerilor și abordați provocările de afaceri dintr-o perspectivă creștină.

De ce să obțineți un MBA online la Greenville University ?

Concentrându-se pe managementul afacerilor, gradul nostru MBA este conceput pentru a vă face un lider de afaceri mai bine rotunjit și eficient. Programul acoperă subiecte precum contabilitatea, finanțele, marketingul și strategia și oferă o varietate de oportunități de învățare și de dezvoltare profesională. Acestea sunt câteva dintre motivele principale pentru alegerea Greenville University pentru programul dvs. de școală MBA absolvent:

 • Câștigați gradul dvs. de MBA on-line în propriul ritm. Completați 1-2 cursuri la un moment dat, sau să ia un semestru off, în acest program flexibil de MBA on-line puteți finaliza pe un program care funcționează pentru tine.
 • Câștigați-vă gradul de MBA la fața locului în doar 10 luni. Programul nostru accelerat pe bază de MBA, oferit la campusul nostru principal din Greenville, Illinois, este ideal pentru studenții care doresc să-și finalizeze masteratul în mai puțin de un an.
 • Finalizați un proiect de cercetare de acțiune pentru a efectua schimbări în cadrul organizației dvs. Oportunități suplimentare de învățare suplimentare includ intervievarea managerilor de afaceri și dezvoltarea de studii de caz în lumea reală.
 • Construiți-vă rețeaua profesională. Programul nostru MBA vă oferă acces la o rețea mare de afaceri. Veți interacționa cu managerii de afaceri și liderii organizaționali ca parte a cursurilor. Veți lucra, de asemenea, îndeaproape cu profesorii și colegii și veți avea acces la rețeaua extinsă de absolvenți de business.
 • Dezvoltați abilitățile de conducere bazate pe valori. În calitate de colegiu creștin, Greenville vă scoate dincolo de abilitățile tehnice de afaceri și vă învață cum să conduceți etic, să inspirați și să motivați angajații și să dezvoltați încrederea în cadrul unei organizații.

Maestru de Cerințe de Admitere în Administrarea Afacerilor

 • Aveți o diplomă de bacalaureat obținută de la o instituție acreditată din SUA sau din altă instituție recunoscută dintr-o altă țară.
 • Fii angajat sau implicat activ într-o poziție plătită sau voluntară, care are suficientă responsabilitate pentru a fi potrivită pentru a finaliza cu succes un proiect capstone.
 • Au o medie minimă de punctaj (GPA) de cel puțin 3,0 pe o scară de 4,0 în ultimele 60 de ore de muncă universitară.

Perspectiva carierei pentru absolvenții de MBA

Câștigarea gradului dvs. de MBA va deschide ușile pentru avansarea profesională și noi oportunități de locuri de muncă. Chiar acum, perspectivele de carieră pentru MBA-uri este puternică și în mod constant în creștere:

 • 86% dintre companiile din întreaga lume planuiesc să angajeze absolvenți absolvenți de MBA.
 • 42% dintre companii intenționează să crească numărul de MBA recente pe care le angajează.
 • Mai mult de jumătate dintre absolvenții de MBA din întreaga lume sunt directori de conducere sau directori de bord.

Câștigarea unui grad de MBA poate, de asemenea, să crească semnificativ potențialul dvs. de câștig:

 • Salariul mediu de bază pentru absolvenții de MBA din SUA este de 110.000 $. Prin comparație, salariul mediu inițial al absolvenților recente de licență este de aproximativ 60.000 de dolari.
 • Mai mult de jumătate dintre angajatori declară că vor crește salariile inițiale pentru noile angajări ale MBA la sau peste rata inflației.
 • Cele mai importante industrii de plată pentru MBA-uri sunt finanțe și contabilitate, cu un salariu mediu de 120.000 de dolari.

Sursa: Consiliul de Admitere în Managementul Universitar (GMAC), 2017

Topul carierei de MBA

 • Director de marketing
 • Manager de operațiuni de afaceri
 • Operațiuni de cercetare analist
 • Analist financiar
 • Antreprenor

110169_110102_image.jpeg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wil ... Citeste mai mult

Greenville University was founded in 1892 by the Free Methodist Church with the intent to provide a distinctive, Christ-centered college education for men and women. The college's first president, Wilson T. Hogue, used the motto "education for character" to describe the college's purpose. Its mission 120 years later - empowering students for lives of character and service - echoes that purpose. Citește mai puţin