MANAGEMENT DURABILITATE - CSR - CONDUCEREA

management durabil, CSR, soft skills, dezvoltarea capacităților - cu De învățare la distanță MBA Managementul Durabilitate Vei fi calificat pe deplin să pună în aplicare antreprenoriale durabile. De la înființarea sa în 2003, este part-time program de formare unul dintre lider mondial „Green MBA“, printr-o combinație unică și optimă a abilităților de management, dezvoltare personala, soft skills și guvernarea corporativă responsabilă.

Printr-o varietate de conținuturi tehnice și interdisciplinare curs vă achiziționați în studiu, în plus față de abilitățile de management cuprinzătoare și din ce în ce căutata capacitatea de a gestiona dezvoltarea durabilă și responsabilitatea corporativă. astfel MBA califică studenții pentru poziții de conducere, deschizând noi oportunități de carieră.

Deveni un „agent de schimbare for Sustainability“

Cautam oameni cu un prim grad care doresc să promoveze dezvoltarea durabilă în economie și societate și să depună eforturi pentru o mutare de carieră. Studiile pot fi proiectate în mod flexibil și completat, fie part-time la full-time într-un an sau în doi ani.

  • Cursul de învățare la distanță este conceput pentru educație de management și se termină cu gradul „Master of Business Administration“ acreditate și recunoscute pe plan internațional (MBA).
  • Programul de formare continuă legate de CSR și de management durabil și managementul inovației, soft skills și antreprenoriat.
  • Studiul vă califică pentru a proiecta companii sau organizații cu responsabilitate și, astfel, să contribuie la dezvoltarea durabilă profitabil.

CINE ESTE POTRIVITĂ MBA?

Sustenabilitate Managementul de MBA se adresează persoanelor care doresc să pună durabilitatea în acțiune și să caute mai multă responsabilitate în cadrul companiei și în societate. Printre acestea se numără lideri, experți CSR și experți și dezvoltării durabile Managerul / -Innen în toate zonele funcționale.

Studiul este ideal dezvoltarea profesionala pentru factorii de decizie / -Innen care doresc să acționeze ca un pionier al antreprenoriatului durabil printr-o expertiză cuprinzătoare în gestionarea durabilă și de a folosi o calificare MBA pentru avansarea în carieră în domeniul lor și care doresc să se asocieze cu probleme de durabilitate CSR și. Aceasta include directori aspirante, manageri și manageri, profesioniști din companii cu produs durabil sau ofertele de servicii, personal / -inside un departament de mediu sau de durabilitate, consultant de afaceri / -Innen, Personal Director / -Innen și fondator / -Innen.

Angajații administrației publice pot ridica profilul lor prin MBA și reprezentanți / -Innen ONG-uri dobândi know-how-ul necesar pentru a însoți schimbările în mod critic și constructiv în cadrul companiilor.

În învățământul la distanță pentru MBA în gestionarea durabilă a

Durabilitate Managementul MBA este cel mai mare și cel mai tradițional program de MBA privind managementul durabilității în Germania. Studiul folosește un așa-numita abordare bazată pe învățarea mixtă. Elevii primesc toate materialele necesare prin intermediul unei platforme de e-learning. script-uri paralele și cărți, dar reproduse în format de hârtie.

În plus față de formatele interactive și exerciții precum webinarii sau un grup de lucru pe platforma de învățare găsit despre zece evenimente de prezență. În acest concept de predare provocator de terapie intensiva este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, o echipă independentă de îngrijire se concentrează exclusiv pe studenții de MBA și gestionării durabile a resurselor pregătește cu profesorii conținut al didacticii.

studiu part-time în patru, full-time în două semestre de studiu recunoscut pe plan internațional pentru studii universitare de Master of Business Administration (MBA).

DE CE STUDIUL MBA MANAGEMENT DURABILITATE?

„MBA imbina perfect experienta profesionala ca inginer de afaceri cu know-how. Am avut până acum puțin de a face în primul meu studiu și, de asemenea, în lucrarea cu problema durabilității, durabilitatea a fost întotdeauna mai mult o chestiune de inimă. În cele din urmă m-am început să mă gândesc și că, în cele din urmă a fost decisiv pentru decizia cu privire la curs. Ceea ce face ca managementul de MBA este Durabilitate Legătura strânsă dintre ele: Suntem foarte aproape, pentru că toate au o anumită convingere și motivație. Mi-ar recomanda cu siguranta MBA. Cine vrea să pună în aplicare durabilitatea antreprenoriale, aici devine toate instrumentele posibile la îndemână, o mulțime de rețele și multe sugestii bune „. Henning Albrecht, a studiat la Management MBA Durabilitate

Program predat în:
Engleză
Germană
Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
2 - 4 semestre
La zi
Price
15,770 EUR
14.790 EUR (60 CP) sau 18,690 Euro (90 CP).
Deadline
Sept 30, 2019
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Sept 30, 2019
Location
Termen limită de aplicare
Sept 30, 2019
End Date