Management general mba

Generalități

Programul de descriere

Studii part-time de Master of Business Administration

Programul part-time în Management General duce la gradul de Master of Business Administration (MBA). Acesta este acreditat de către FIBAA (Fundația Internațională pentru Business Administration de Acreditare). MBA este internațional, în conținutul său, și oferă mai mult de 30 la suta din materialul total în limba engleză.

Conținutul sunt predate de facultate din perspectiva unui director general. Acest lucru trebuie să recunoască provocările strategice pe care le-a pus în obiective și viziuni și inspiră angajații dumneavoastră în acest scop. Programul de MBA dă o expertiza necesară (Abilități de afaceri) în domeniile de management corporativ, managementul resurselor umane și administrarea afacerilor și de drept, dar prezintă toate recunoașterea și stăpânirea de cunoștințe contextuale pentru managementul companiei este gata (Development Management, Business Management).

Gradul de FHDW de MBA legate de elemente de MBA stabilite cu subiecte importante, cum ar fi dezvoltare personala, leadership și Globalizarea și feedback-ul intensiv. Prin metode moderne de învățare, cum ar fi învățarea prin acțiune și o simulare de afaceri va stabili noi standarde. În fiecare caz, o excursie de o săptămână la Shanghai, în China, precum și la Hyderabad, în India, vă permit să experiență de primă mână și de globalizare pe site-ul.

DURATA

18 luni

Publicul țintă

Gradul de MBA in Management General pregătește studenții cu experiență în muncă a viitoarelor provocări în managementul de top înainte la nivel internațional. Obiectiv major este realizarea de competență care pot fi implementate direct în mediul de afaceri.

Programul de MBA este destinat în primul rând la angajații companiilor care au deja experiență de management sau va avea în scurt timp, și al căror scop este să se pregătească pentru provocări suplimentare în materie de management general.

Taxe de școlarizare

Pentru gradul tău de MBA de a investi pe lună € 850 pe întreaga durată de 18 luni. La sfârșitul unei taxe de examen de 1.800 € va fi încasat. Taxa lunara este deja inclus o excursie (fie în China sau India). Costurile de sosire și plecare sunt suportate separat.

Pentru a doua excursie 1.200 € va fi încasat. Aceasta include, de asemenea, cazare, masă, precum și de beneficiile de organizare a inclus, nu sosirea și costurile de plecare.

În scopul de a investi, inclusiv un total excursie obligatoriu de € 17,100 în MBA dumneavoastră. Ia parte la două excursii pe teren, există un total de € 18,300.

Ultima actualizare Dec 2015

Despre facultate

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fün ... Citeste mai mult

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fünf Standorten Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann und Marburg über 1.900 junge Menschen. Citește mai puţin
Paderborn , Paderborn , Paderborn , Paderborn + 3 Mai mult Mai Puțin