Management de proiect, MBA

Generalități

Programul de descriere

Concentrația de management de proiect în cadrul programului de diplomă MBA din Indiana Tech oferă studenților ocazia unică de a-și câștiga MBA în timp ce dezvoltă abilitățile potrivite pentru a reuși în domeniul în creștere rapidă a managementului de proiect.

Managerii de proiect supraveghează toate elementele unui proiect, iar abilitățile și experiența lor sunt esențiale pentru o gamă largă de industrii. Acești profesioniști conduc echipe multifuncționale în cadrul organizațiilor, asigurându-se că munca circulă constant și că proiectele au puncte de plecare clare, termene și obiective concrete. Combinată cu abilitățile de management oferite de cursurile MBA ale Indiana Tech, concentrarea managementului de proiect îi ajută pe studenți să devină lideri de afaceri versatili și eficienți.

Oportunități de carieră / salariu

Există o cerere mare pentru manageri de proiect calificați într-o gamă largă de industrii. Potrivit sondajelor și cercetărilor efectuate de Glassdoor, pozițiile de gestionare a proiectelor la diferite niveluri includ salarii care variază de la aproape 60.000 dolari la peste 110.000 dolari pe an. Salariile pot varia în funcție de regiunea în care locuiți, de experiența anterioară pe care o aduceți în funcție și de alți factori.

Rezultatele învățării elevilor

După finalizarea masterului în administrarea afacerilor - concentrarea managementului de proiect, veți putea:

 • Demonstrați cunoștințe avansate în funcțiile și operațiunile de afaceri
 • Creșteți eficiența și competitivitatea unei organizații
 • Îndrumă proiectele de la planificare până la finalizare
 • Efectuați și conduceți alte sarcini cheie, cum ar fi crearea bugetelor și a calendarelor, dezvoltarea estimărilor și gestionarea resurselor externe
 • Identificați și evaluați obiectivele și rezultatele proiectului
 • Angajați, instruiți și supravegheați personal de management de proiect
 • Comunicați în mod clar și profesional cu un grad ridicat de abilitate interpersonală
 • Utilizați abilități complexe de rezolvare a problemelor pentru a determina soluții

Știați?

 • Programul nostru de management al proiectelor este recunoscut de Institutul de Management al Proiectelor ca furnizor de educație înregistrat (REP).
 • Indiana Tech este o universitate non-profit acreditată de Higher Learning Commission, cel mai mare acreditor regional de colegii și universități din Statele Unite.
 • Colegiul de afaceri din Indiana Tech este acreditat de Consiliul internațional de acreditare pentru educația în afaceri (IACBE).
Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Indiana Tech was founded as a small engineering college for men in 1930. It has transformed over the years into a comprehensive university with a wide range of academic programs for men and women of a ... Citeste mai mult

Indiana Tech was founded as a small engineering college for men in 1930. It has transformed over the years into a comprehensive university with a wide range of academic programs for men and women of all ages. The original building in Fort Wayne was outgrown long ago, and classes are now offered at campuses throughout Indiana and Kentucky with additional worldwide attendance through online programs. What follows are highlights and milestones for each decade. Citește mai puţin