Din nou lume nouă abordare pedagogică

Flexibilitatea pregătirii de astăzi: pentru fiecare ritmul și viața

  • 1 dinamic model: ateliere, ateliere și proiecte
  • ritm durabil 1: 1 seara pe săptămână (3 ore) + 1 sâmbătă pe lună (7h)
  • 1 de formare pentru manageri: timpul de instruire este compatibil cu obiectivele profesionale (15 până la 18 luni, în funcție de sistemul de siguranță de integrare)
  • 1 model de adaptabil: sistemul permite atât fața, că telecomanda pentru toate evenimentele, inclusiv proiecte pentru a face față oricărei neprevăzute
  • 1 flexibile de învățare: Este posibil să se ajungă la drum în timpul antrenamentului

„Plus“

  • Dezvoltare personală / Conducere
  • Coaching pentru realizarea proiectului profesional
  • Creșterea abilităților manageriale și tehnologice
  • O alegere de 4 MBA în centrul transformărilor digitale
  • O săptămână pe un "spot" International (New York, San Francisco sau Shanghai)

Inovator pedagogie Grupul Ionis potrivit pentru cele mai exigente directori

Prin aderarea la Executive MBA Ionis-STM, accesarea pedagogie IONIS: sistematizarea modului de proiect, ateliere de multiplicare și ateliere de lucru, intensives și imersiuni. Aceste metode au apărut în școlile noastre și s-au răspândit pe scară largă. LA Ionis-STM, acestea sunt adaptate la formarea de cadre pentru a respecta identitatea lor, în timp ce introducerea lor la aceste metode active de predare. Instructorii sunt toți profesioniștii de activitate la nivel înalt în contact zilnic cu tehnicile, abilitățile, cunoștințele și raționamentul pe care le transmit grupurile pe care le coachent într-o dinamică colectivă.

Titlu RNCP

Pentru fiecare dintre MBA, Ionis-STM ofera calitate de expert la nivel RNCP I.

Cine sunt acest MBA?

Pentru toate directori care doresc să meargă mai repede în înțelegerea problemelor contemporane și stăpânirea de soluții pentru a le rezolva. Ritmul a fost creat pentru a fi compatibile cu constrângerile grave, care sunt ale lor. Înșiși proiectat pentru era digitală, își păstrează soluțiile care permit flexibilitatea, singura garanție a finalizării cursului în condiții bune.

MBA obiectiv

Explozia cantitativă a datelor digitale a motivat apariția revoluției Big Data a devenit noul teritoriu de dezvoltare și crearea de valoare pentru întreprinderi. Datele din mai multe surse (achiziții sau navigarea pe web istorie, preferințele pe rețelele sociale, date interne ale companiei, etc.) sunt transformate ingenios prin tehnologii Big de date și metode de informare relevante. Această informație este utilizată de către profesioniști de marketing pentru a rafina direcționarea lor și să analizeze toate aspectele comportamentului consumatorilor.

Provocarea pentru dimensiunea companiei, deoarece este de a înțelege comportamentul perspective și clienții, să anticipeze nevoile lor, să stabilească sau de marketing corecte campanii și să se adapteze strategia companiei așteptările pieței. MBA de management și Big administratori de date va instrui, care va transforma datele digitale în informații strategice prin acordarea unui avantaj economic și strategic esențial pentru afacerea lor.

Program predat în:
Limba franceza

Vezi 3 mai multe cursuri de la Ionis School of Technology and Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
15 - 18 luni
La zi
După locații
După dată