Managementul mba (program postuniversitar în management + mba)

Generalități

Programul de descriere

Post Graduate Program în Management (PGPM) + UGC recunoscut MBA

RIMS oferă următoarele programe de combinații:

  • Post Graduate Program în Management (PGPM) + UGC recunoscut MBA (de la Universitatea din Mysore)

PGPM + UGC recunoscut MBA este un program de doi ani, cu normă întreagă, care este livrat în cadrul schemei de semestru. Programul autonom autonom testat și acceptat de RIMS completează un program aprobat de UGC. Un curriculum riguros și elaborat de industrie oferit de facultatea "cea mai bună în clasă" asigură oportunități excelente în carieră, în timp ce diploma / diploma recunoscută deschide porțile pentru studii ulterioare într-o etapă ulterioară. Aceasta este alegerea finală pentru orice aspirant

Programele de asociere sunt foarte riguroase în natură, iar schema de evaluare va include inclusiv schema de evaluare a programului PGPM și cea a programului universitar MBA.

Post Graduate Program în Management

PGPM este un program autonom de doi ani, cu normă întreagă, livrat în modul semestru. Curriculum-ul este foarte contemporan și a fost conceput pentru a răspunde așteptărilor și cerințelor industriei.

Programul are o pedagogie foarte unică care include învățarea centrată pe participanți, pionieră de Harvard Business School; utilizarea studiilor de caz de la Harvard, Stanford Graduate School of Business, Școala de Afaceri Richard Ivey și Casa Europeană de Compensare a Cazurilor; jocuri de rol; prezentări; vizite pe teren și cercetare; și învățarea simulată.

Programul include, de asemenea, o metodă extrem de sofisticată de evaluare care implică 4Ps - prezența fizică, pregătirea prealabilă, participarea și perspectiva. Această evaluare continuă permite studenților să monitorizeze în mod constant dacă învață ceea ce ar trebui să învețe și dacă se îndreaptă spre obiectivul dorit.

Finalizarea cu succes a programului deschide oportunități largi pentru o carieră în lumea corporațiilor.

MBA - Universitatea din Mysore

RIMS în colaborare academică cu UGC recunoscut University of Mysore oferă un program de doi ani, cu normă întreagă MBA livrate în modul semestru.

Universitatea din Mysore este prima universitate din India care urmează să fie evaluată și acreditată cu un statut de cinci stele în 2000 și reacredited cu o notă A + de către Consiliul Național de Evaluare și Acreditare (NAAC). Înființată în 1916, Universitatea din Mysore a fost prima universitate aflată în afara domeniului administrației britanice din India, a șasea universitate din India și a fost prima universitate din Karnataka. Universitatea din Mysore este o instituție de învățământ superior aclamată la nivel mondial. Acesta a dobândit o aură de excelență grație realizărilor și inovațiilor sale variate în domeniul învățământului superior.

Eligibilitate
Criteriile de admitere la oricare dintre programele de la RIMS sunt prezentate mai jos:

  • Absolvire de la o universitate recunoscută cu cel puțin 50% în total (studenții care absolvesc în iunie 2012 pot aplica).
  • Aspect în oricare dintre testele Aptitude All - India cu un scor minim de 70%. Candidații care nu îndeplinesc criteriile de 70% pot de asemenea să aplice. Dacă sunt selectați, acești candidați vor primi admitere provizorie. Acești candidați trebuie să apară pentru MAT 2012 (sau orice alt test de aptitudini recunoscut în perioada ianuarie - mai 2012) și să obțină un scor minim de 70% pentru a confirma admiterea. Cei care intenționează să apară se pot aplica și ei; admiterea acestora ar face obiectul îndeplinirii criteriilor.
  • Bune abilități de comunicare orală și scrisă în limba engleză
  • Preferința va fi acordată candidaților cu experiență post-educațională relevante, precum și candidaților cu studii postuniversitare.
Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Ramaiah Institutul de Studii de Management și Ramaiah Institutul de Științe de Management sunt stabilite sub egida Fundației SM Ramaiah și s-au angajat pentru a răspunde la cererea tot mai mare pentru ... Citeste mai mult

Ramaiah Institutul de Studii de Management și Ramaiah Institutul de Științe de Management sunt stabilite sub egida Fundației SM Ramaiah și s-au angajat pentru a răspunde la cererea tot mai mare pentru talentul managerial în arena corporative. Vântul schimbării a fost valorificata la jante și colegiu a devenit un centru de educație de clasă mondială JANTE oferă un spațiu de învățare ideală, prin crearea unui ecosistem de cunoștințe în cazul în care elevii sunt capabili de a capta potențialul lor de a excela în toate sferele vieții.. O serie de verticale de management sunt oferite pentru a se potrivi aspirațiile multitudine de studenți. Cu o experienta vine intuiții puternice și cu conducerea mare vine moșteniri neprețuite. Viziunea legendarul Dr. MS Ramaiah și perspective atemporale în furnizarea educației de calitate pentru tinerii care aspiră din India a avut un impact de durată în peisajul învățământului profesional. MSRamaiah Fundația a fost concepută și hrănită de Dr. MR Pattabhiram, cu valori educaționale moștenite de la conducerea dinamică a tatălui său Dr. MS Ramaiah. Astăzi RIMS este un hub intelectual pentru învățarea și practica de management. Interacțiuni în curs de desfășurare cu veteranii industriei au fost pârghie în procesul de adoptare gândire de management în curs de dezvoltare și practică. Destinațiile de plasare de invidiat campus și feedback-ul pozitiv din partea industriei a fost comemorative și încurajatoare. Exercitarea spirit de excelență academică și profesională a adus laurii la colegiu și referință set de industria high. Odată ce un student devine un membru al familiei JANTE acestea sunt introduse într-un ADN-ul să exceleze în toate eforturile lor .... &nbsp&nbsp Viziune &nbsp Pentru a fi una dintre instituțiile de alegere pentru aspiranți de învățământ de management.&nbsp&nbsp Misiune &nbsp Misiunea RIMS este excelenta in domeniul educației de afaceri. Scopul nostru este de a realiza acest lucru prin: Valoarea Dezvoltarea crearea de manageri si antreprenori Încurajarea și motivarea facultate să se angajeze în cercetarea științifică, aplicată și pedagogică, care afectează societatea într-un mod pozitiv, și Cultivarea oamenii noștri să își atingă potențialul și să contribuie la bunăstarea omenirii conducând astfel la dezvoltarea durabilă. &nbsp&nbsp Institutele lui Obiectiv &nbsp Pentru a sculpta o nișă pentru noi înșine, prin dezvoltarea profesional competente, precum și valoarea absolvenților orientate spre management. Pentru a stimula creșterea minți creative prin intermediul procesului de învățare holistic Pentru a răspunde la nevoile în continuă creștere ale industriei, cu resurse umane competente și calificate Pentru a emerge ca facilitatori pentru "Marca România Building", într-o superputere economică Citește mai puţin