Post Graduate Program în Management (PGPM) + UGC recunoscut MBA

RIMS oferă următoarele programe de combinații:

  • Post Graduate Program în Management (PGPM) + UGC recunoscut MBA (de la Universitatea din Mysore)

PGPM + UGC recunoscut MBA este un program de doi ani, cu normă întreagă, care este livrat în cadrul schemei de semestru. Programul autonom autonom testat și acceptat de RIMS completează un program aprobat de UGC. Un curriculum riguros și elaborat de industrie oferit de facultatea "cea mai bună în clasă" asigură oportunități excelente în carieră, în timp ce diploma / diploma recunoscută deschide porțile pentru studii ulterioare într-o etapă ulterioară. Aceasta este alegerea finală pentru orice aspirant

Programele de asociere sunt foarte riguroase în natură, iar schema de evaluare va include inclusiv schema de evaluare a programului PGPM și cea a programului universitar MBA.

Post Graduate Program în Management

PGPM este un program autonom de doi ani, cu normă întreagă, livrat în modul semestru. Curriculum-ul este foarte contemporan și a fost conceput pentru a răspunde așteptărilor și cerințelor industriei.

Programul are o pedagogie foarte unică care include învățarea centrată pe participanți, pionieră de Harvard Business School; utilizarea studiilor de caz de la Harvard, Stanford Graduate School of Business, Școala de Afaceri Richard Ivey și Casa Europeană de Compensare a Cazurilor; jocuri de rol; prezentări; vizite pe teren și cercetare; și învățarea simulată.

Programul include, de asemenea, o metodă extrem de sofisticată de evaluare care implică 4Ps - prezența fizică, pregătirea prealabilă, participarea și perspectiva. Această evaluare continuă permite studenților să monitorizeze în mod constant dacă învață ceea ce ar trebui să învețe și dacă se îndreaptă spre obiectivul dorit.

Finalizarea cu succes a programului deschide oportunități largi pentru o carieră în lumea corporațiilor.

MBA - Universitatea din Mysore

RIMS în colaborare academică cu UGC recunoscut University of Mysore oferă un program de doi ani, cu normă întreagă MBA livrate în modul semestru.

Universitatea din Mysore este prima universitate din India care urmează să fie evaluată și acreditată cu un statut de cinci stele în 2000 și reacredited cu o notă A + de către Consiliul Național de Evaluare și Acreditare (NAAC). Înființată în 1916, Universitatea din Mysore a fost prima universitate aflată în afara domeniului administrației britanice din India, a șasea universitate din India și a fost prima universitate din Karnataka. Universitatea din Mysore este o instituție de învățământ superior aclamată la nivel mondial. Acesta a dobândit o aură de excelență grație realizărilor și inovațiilor sale variate în domeniul învățământului superior.

Eligibilitate
Criteriile de admitere la oricare dintre programele de la RIMS sunt prezentate mai jos:

  • Absolvire de la o universitate recunoscută cu cel puțin 50% în total (studenții care absolvesc în iunie 2012 pot aplica).
  • Aspect în oricare dintre testele Aptitude All - India cu un scor minim de 70%. Candidații care nu îndeplinesc criteriile de 70% pot de asemenea să aplice. Dacă sunt selectați, acești candidați vor primi admitere provizorie. Acești candidați trebuie să apară pentru MAT 2012 (sau orice alt test de aptitudini recunoscut în perioada ianuarie - mai 2012) și să obțină un scor minim de 70% pentru a confirma admiterea. Cei care intenționează să apară se pot aplica și ei; admiterea acestora ar face obiectul îndeplinirii criteriilor.
  • Bune abilități de comunicare orală și scrisă în limba engleză
  • Preferința va fi acordată candidaților cu experiență post-educațională relevante, precum și candidaților cu studii postuniversitare.
Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2020
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2020
Termen limită de aplicare

Iulie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date