Ridicati aspiratiile dvs. pe această clasă mondială, program internațional de MBA part-time care se axează pe tine, ca un lider de la bun început. De la antreprenoriat a finanțelor internaționale va beneficia de cele mai recente gândire și perfecționa abilitățile pe care le va diferentiaza in piata de astăzi competitiv.

Beneficii

Organizații globale de top la nivel mondial anunt de directori care prospera intr-un mediu multicultural, care au experiență de alte culturi și pot gestiona dincolo de granițele. Nu va fi oportunități de a:

  • Îmbunătățiți-vă abilitățile de management general pentru a vă deplasa în sus sau schimbe cariera
Extinde înțelegere de afaceri internaționale prin luarea de ateliere de lucru la centrele noastre globale
Învață de la o echipă de renume international de academicieni, experți din industrie și lideri de afaceri
Aplicați judecata critică și să demonstreze de conducere - toate putand fi aplicat la rolul dumneavoastră curent
Lucrul cu directori la nivel mondial de la place de AstraZeneca, Bank of New York Mellon, IBM, KPMG, PWC și Siemens, etc
Profitați de dedicat part-time Cariere Serviciul nostru

Ateliere de lucru

Ateliere de lucru pe calea globală pot fi luate in Marea Britanie sau la unul dintre centrele noastre globale internaționale, și prezintă o oportunitate valoroasă de a împărtăși cu colegii de învățare și de a construi o rețea globală de contacte:

  • Atelierele rezidențiale oferă cel puțin 24 de ore de contact față-în-față pe curs, ceea ce reprezintă un contact mai direct decât multe programe cu program part-time pe campus.
Cursurile fără ateliere rezidențiale sunt completate cu ateliere online care constau în discuții online și tutoriale legate de o evaluare formativă.
Aflați de la vorbitorii invitați.
Socializați cu colegii de clasă.

Workshop-uri sunt un element prescris al cursului și este necesară prezența pentru cel puțin 80% din atelierele. Numărul de studenți MBA în fiecare sesiune de workshop este menținută în mod deliberat scăzut, în mod tipic 25-30, pentru a-și menține de înaltă calitate și de natură interactivă.

Sesiunile de ateliere sunt furnizate de facultate și de un grup de experți din afara universității care sunt considerați lideri în domeniile lor specifice. Ei călătoresc în lume de predare la centrele noastre globale, astfel încât să obțineți același standard, în mod constant ridicat de predare, indiferent unde vă aflați.

Proiecte

Experiența profesională a companiei live

Lucrând în grupuri selectate și prin utilizarea unui model de învățare mixtă, veți imita foarte mult un mediu de lucru real.

Vi se va cere să interacționați cu alți membri ai grupului dvs. și cu angajații companiei externe, prin e-mail, grupuri de discuții, videoconferințe și întâlniri față în față. În acest timp se va efectua, de asemenea, propria cercetare personală și studii.

Veți fi susținuți de un supraveghetor academic, selectați manual pentru cunoștințele lor de specialitate.

Acest proiect va implica:

  • Lucru in echipa
Finalizarea unei disertații de 10.000 de cuvinte
Studiu de 12 luni

În cazul în care un student are sponsorizare corporativă, poate fi întreprins un proiect individual care ajută organizația să-și atingă obiectivele.

Grup de afaceri Simulare

Lucrând în grupuri mici de patru până la șase persoane, vă va realiza un proiect de simulare de afaceri provocator bazat pe probleme reale cu care se confruntă organizațiile de astăzi.

Simularea de afaceri este conceput pentru a testa abilitățile dumneavoastră în:

  • Lucru in echipa
comunicare
conducere
Negocierea
Luarea deciziilor
Asumarea riscului

Ca parte a unui grup va prelua o companie fictivă concurente într-o piață în creștere și să lucreze pentru a maximiza pretul actiunilor pana la sfarsitul proiectului.

Structura programului

Global-MBA-structură

MBS este potrivit pentru dvs.?

O școală la fel de ambițioasă ca și tine!

Manchester este casa de gânditori originali, iar istoria noastră lungă și mândră de excelență în cercetare continuă spiritul de inovație și realizare pentru care orașul este renumit.

La Universitatea din Manchester ne mândrim de programele noastre MBA care provoacă schimbări de viață și care îi atrag pe studenți de înaltă calificare de la companii de prestigiu din întreaga lume.

Recrutem numai studenți care:

  • Sunt ambițioși, cu performanțe dinamice
Vrei să-ți împingi cariera la nivelul următor
Au rezistența și motivația de a gestiona un program intensiv și provocator de MBA
Sunt deschise ideilor, situațiilor și provocărilor noi
Au așteptări mari de la ei înșiși și de la alții
Creșteți sub presiune extremă
Sunt atât lideri excelenți, cât și jucători eficienți în echipă
Doriți să faceți un impact durabil asupra lumii afacerilor
Se străduiesc să devină manageri social responsabili.

Dacă acesta este dvs. și doriți să aflați mai multe, vă rugăm să vă adresați consilierilor noștri de curs.

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
Part time
Price
32,918 GBP
După locații
După dată