MBA globală Kelley-Manchester

Studiați cu două școli de afaceri de elită

Acest MBA part-time este livrat de către Kelley School of Business din Statele Unite, un lider mondial în livrarea de MBA-uri on-line, și Alliance Manchester Business School, o școală de top 30 de afaceri cu șase centre din întreaga lume. Împreună, școlile oferă o moștenire combinată de aproape 150 de ani de inovație în domeniul educației de afaceri și management.

MBA-ul Kelley-Manchester Global combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online cu învățare imersivă, față-în-față, la o gamă de 8 locații globale.

În plus față de învățarea on-line, acest MBA flexibil include 18 zile de predare răspândită în trei rezidenți de atelier (plus un atelier opțional de cinci zile din Washington DC).

livrare blended

MBA-ul global Kelley-Manchester combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu predare directă și confortabilă, la o gamă de 8 locații globale. Rezultatul este un MBA flexibil, care este o experiență cu adevărat internațională.

program de atelier

Semestrul 1: 6 zile la Școala de Afaceri Kelley din Bloomington, Indiana

Semestrul 2: 6 zile la orice centru global al Alianței MBS *

Semestrul 3: Toate online sau online + un atelier de politică publică de 5 zile rezidențial în Washington DC

Semestrul 4: 6 zile la orice centru al Alianței MBS globale *

* AMBS oferă, de asemenea, electives selectate care includ un atelier de 3 zile în Washington DC.

Învățare on-line

Jumătate dintre cursurile de pe Kelley-Manchester Global MBA sunt livrate on-line de Kelley School of Business, Indiana - lider mondial în procesul de învățare on-line. curriculum riguros Kelley este livrat online într-un format flexibil, interactiv, care lucrează pentru profesioniștii ocupat, astfel încât să puteți avansa în carieră în timp ce continuați să gestionați alte responsabilități în viața ta. Veți învăța de la aceeași facultate respectată care predă programele rezidențiale ale școlii - cadre didactice premiate și accesibile care vă vor reîncărca gândirea în afaceri. Kelley va oferi, de asemenea, o clasă din Washington DC, oferind o experiență imersă bine rotunjită.

Face-în-față de predare

Jumătate din cursurile de la MBA Kelley-Manchester Global sunt livrate de Alliance MBS. Aceste cursuri includ în mod obișnuit un atelier intensiv de trei zile livrat de cea mai înaltă facultate - o șansă de a vă îndepărta de slujba de zi și de a vă absorbi în lumea afacerilor globale.

De la deschiderea ușilor noastre în 1965 ca una dintre primele scoli de afaceri din Marea Britanie, ne-am pus deoparte, cu accent pe "învățarea prin practică". Abordarea noastră practică ne învață să aplice teoria MBA pentru a trăi provocările de afaceri, cred că în mod creativ și să devină lideri de opinie.

Imersiune globală

Puteți studia elementele MBC ale Alianței la alegerea a șase centre globale: Dubai, Hong Kong, Manchester, São Paulo, Shanghai și Singapore. Aceasta este o oportunitate de a studia alături de mințile dinamice din întreaga lume și de a face contacte valoroase. Veți dobândi noi perspective și de a explora noi modalități de a face afaceri. În plus, exclusiv pentru acest MBA comun, veți avea oportunitatea de a studia la campusurile lui Kelley din Bloomington, Indiana și Washington DC.

Cerințe de intrare

Intrarea este competitivă și avem o viziune holistică atunci când evaluăm candidații. Căutăm cele mai talente MBA cu cel mai mare potențial.

Nu doar căutăm candidați cu cea mai mare experiență sau cele mai bune scoruri de test. Utilizăm o mare varietate de criterii pentru a evalua aplicațiile, inclusiv acreditările academice, progresul rapid al carierei, caracteristicile de conducere și talentul antreprenorial. De asemenea, evaluăm potențialul dvs. de a contribui și de a îmbunătăți diversitatea profesională și culturală a clasei dvs.

Cerințele de intrare dintr-o privire

 • Experiență minimă de trei ani post-absolvire, cu o evoluție puternică și constantă în carieră și realizare
 • Bună diplomă de licență sau echivalent internațional
 • Satisfăcător Scorul GMAT® și GRE® sau Manchester Admissions Test
 • Calificarea profesională contabilă (doar calea financiară accelerată)
 • Competențe și competențe profesionale
 • Expunerea internațională (evaluată)
 • Experiența antreprenorială (evaluată)
 • Jucător de echipă puternic
 • abilitati excelente de comunicare
 • Inteligența emoțională și calitățile personale
 • Dovada competenței engleze (evaluată pe tot parcursul procesului de admitere)

Rută de admitere pentru solicitanții fără diplomă

Dacă nu aveți o diplomă, este posibil să câștigați un loc fără calificările academice formale specificate.

Program predat în:
 • Engleză
 • Chinez
The University of Manchester, China Centre

Vezi 1 mai multe cursuri de la The University of Manchester, China Centre »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
2 anii
Part time
Price
65,000 USD
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date