Master of Science în Nursing - Master of Business Administration


Programul MSN / MBA dual degree este un program de 63 de semestre pe oră. Acest program interdisciplinar combină conducerea asistenței medicale cu o cunoaștere activă a abilităților de afaceri și manageriale.


Curriculum-ul academic pentru MSN / MBA


Studenții cu diplomă dublă trebuie să se adreseze atât la Școala Universitară, cât și la Școala de Afaceri Postuniversitare, în urma cerințelor de admitere ale programelor respective, și să fie acceptate de fiecare dintre ele pentru a-și desfășura ambele grade. De asemenea, atunci când politicile și standardele academice diferă între cele două școli, politicile și standardele școlii corespunzătoare se aplică la partea respectivă a gradului dublu. Candidații pentru diplomă dublă trebuie să completeze cerințele pentru ambele grade înainte de absolvire.


Dacă o persoană a absolvit deja diploma de MBA și dorește un grad MSN / MBA el trebuie să completeze cincisprezece ore de bază MSN, șase ore din Concentrația Administrației Nursing și douăsprezece ore din experiența Capstone.


În cazul în care o persoană are o diplomă MSN în Administrarea Nursing și vrea un grad MSN / MBA, el / ea trebuie să completeze treizeci de ore de MBA cursuri de bază, în plus față de cele trei ore de cursuri MBA deja finalizate în cadrul programului MSN.


În cazul în care un student alege să nu urmeze unul dintre grade până la finalizare, el sau ea va fi responsabil pentru plata oricărei diferențe în rata (ele) per curs percepute efectiv pe baza urmăririi gradului dublu și rata (rata) care ar fi fost pentru cursurile aplicate în funcție de gradul ales. Studentul va fi, de asemenea, responsabil pentru rambursarea oricăror burse sau subvenții primite pe baza obținerii unui grad dublu pentru care elevul nu ar fi fost eligibil în funcție de gradul ales. Trebuie îndeplinite obligații financiare suplimentare înainte ca studentul să obțină diploma de licență. În nici un caz, universitatea nu va rambursa banii atunci când un student renunță la un program cu dublă diplomă.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Godbold Graduate School of Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
După locații
După dată