Master în științe medicale - masterat în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Nursing - Master of Business Administration


Programul MSN / MBA dual degree este un program de 63 de semestre pe oră. Acest program interdisciplinar combină conducerea asistenței medicale cu o cunoaștere activă a abilităților de afaceri și manageriale.


Curriculum-ul academic pentru MSN / MBA


Studenții cu diplomă dublă trebuie să se adreseze atât la Școala Universitară, cât și la Școala de Afaceri Postuniversitare, în urma cerințelor de admitere ale programelor respective, și să fie acceptate de fiecare dintre ele pentru a-și desfășura ambele grade. De asemenea, atunci când politicile și standardele academice diferă între cele două școli, politicile și standardele școlii corespunzătoare se aplică la partea respectivă a gradului dublu. Candidații pentru diplomă dublă trebuie să completeze cerințele pentru ambele grade înainte de absolvire.


Dacă o persoană a absolvit deja diploma de MBA și dorește un grad MSN / MBA el trebuie să completeze cincisprezece ore de bază MSN, șase ore din Concentrația Administrației Nursing și douăsprezece ore din experiența Capstone.


În cazul în care o persoană are o diplomă MSN în Administrarea Nursing și vrea un grad MSN / MBA, el / ea trebuie să completeze treizeci de ore de MBA cursuri de bază, în plus față de cele trei ore de cursuri MBA deja finalizate în cadrul programului MSN.


În cazul în care un student alege să nu urmeze unul dintre grade până la finalizare, el sau ea va fi responsabil pentru plata oricărei diferențe în rata (ele) per curs percepute efectiv pe baza urmăririi gradului dublu și rata (rata) care ar fi fost pentru cursurile aplicate în funcție de gradul ales. Studentul va fi, de asemenea, responsabil pentru rambursarea oricăror burse sau subvenții primite pe baza obținerii unui grad dublu pentru care elevul nu ar fi fost eligibil în funcție de gradul ales. Trebuie îndeplinite obligații financiare suplimentare înainte ca studentul să obțină diploma de licență. În nici un caz, universitatea nu va rambursa banii atunci când un student renunță la un program cu dublă diplomă.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Godbold Graduate School of Business Lumea afacerilor de astăzi se schimbă rapid pentru a răspunde cerințelor și oportunităților de noi tehnologii și probleme globale. Probleme cum ar fi economia globa ... Citeste mai mult

Godbold Graduate School of Business Lumea afacerilor de astăzi se schimbă rapid pentru a răspunde cerințelor și oportunităților de noi tehnologii și probleme globale. Probleme cum ar fi economia globală, de comunicații, servicii pentru clienți, și comanda de management eco-funcționale prioritate. Ca răspuns, Gardner-Webb University a dezvoltat trei programe de afaceri absolvent de inovatoare pentru a educa barbati si femei de a concura în mod eficient în lumea afacerilor de mâine. Un grad de afaceri absolvent de la Gardner-Webb University poate ajuta să atinge potențialul tău pentru satisfacția mai mare de locuri de muncă, venituri mai mari, responsabilitate sporită, și împlinirea personală. Universitatea Gardner-Webb se angajează să ofere o educație de calitate, prin Școala de programe de gradul de afaceri. Gardner-Webb Universitatea Graduate School of Business oferă trei grade distincte și program de un certificat: Master of Business Administration (MBA), Master of Business Administration (IMBA), și Maestru de Contabilitate (Macc), precum și certificatul de Plus MBA. Două programe suplimentare și oferite împreună cu Școala de Divinity (MDiv / MBA) si de la Scoala de Nursing (MSN / MBA). Graduate School de programe de afaceri sunt proiectate special pentru a se potrivi nevoilor de lucru profesioniștilor din persoanele care sunt în căutarea noi modalități de a rămâne competitiv în mediul de afaceri în schimbare de. Clasele sunt programate astfel încât prin luarea de doua clase pe semestru, va finaliza gradul în doar doi ani. Fiecare clasă se întâlnește doar o seară pe săptămână în timpul semestre toamna si primavara si doua seri pe săptămână în timpul fiecare sesiune de vară de cinci săptămâni. Mai multe programe de studii de afaceri sunt oferite printr-o rețea tot mai mare de campusuri și locații de-a lungul Nord și Carolina de Sud, precum și prin opțiunile noastre online. Graduate School of Business necesită un minim de 36 de ore semestru de credite de absolvent pentru o diplomă de MBA sau IMBA și 30 de ore semestru pentru un grad Macc. Citește mai puţin