Master în Administrarea Afacerilor în Administrația Publică

Generalități

Programul de descriere

Natura specializată a activității guvernamentale a adoptat noi modele organizaționale, cum ar fi organizația proiectată. Administratorii publici de la toate nivelurile trebuie să se concentreze asupra satisfacției clienților în plus față de munca în echipă, planificarea, implementarea, controlul calității și asigurarea, managementul riscurilor și gestionarea valorii câștigate comune pentru managerii de proiect.

După absolvire, ar trebui să fiți un expert competent și eficient în rezolvarea problemelor de afaceri, care poate:

• Abilitatea de a integra abilități, concepte și strategii pentru conducerea și managementul eficient al afacerilor.
• Gestionarea vocabularului de afaceri pentru o comunicare eficientă într-o economie globală, cu creșterea aprovizionării.
• Stăpânirea componentelor elementelor esențiale ale managementului schimbării.
• Competențe în finanțe, statistici, logistică, lanțul de aprovizionare și gestionarea riscurilor și a proiectelor pentru succesul într-o economie globală.
Abilitatea de a aplica cunoștințe, abilități și abilități în rezolvarea problemelor tehnice de afaceri.

Despre acest program

Salem Master of Business Administration (MBA) cu o specializare în administrația publică oferă absolvenților cu o bază solidă în managementul de afaceri de care au nevoie, completată de cursuri în profunzime adaptate pentru a răspunde nevoilor sectorului non-profit și publice.

Administratorii publici de succes:
• Efectuați echipe și gestionați proiecte avansate
• Înțelegerea nevoilor și constrângerilor concurente
• Faceți decizii grele cu integritate și o perspectivă globală
• Rezolvați probleme complexe de afaceri
• Îmbunătățirea comunicațiilor și a muncii în echipă
• Maximizarea valorii pentru toți părțile interesate

Formatul cursului

Salem oferă programe accelerate de studii universitare și postuniversitare de studii cu înscriere continuă prin intermediul învățământului la distanță sau la fața locului la campusul nostru din Salem, Virginia de Vest. Cursurile sunt livrate într-un format lunar (4 săptămâni) și sunt completate pe teren, online sau printr-o abordare combinată care utilizează ambele metode de livrare. Cursurile online sunt structurate pentru a lucra în limitele constrângerilor de angajare cu normă întreagă, permițându-vă să vă câștigați gradul cu întreruperi minime în programul dvs. ocupat. Programele tradiționale de studiu de la sol sunt disponibile pentru studenții din rezidenți și studenții locomotivelor.

Cursuri de specializare - concentrare în profunzime:

MGT605 Fundamentele administrației publice
Analiza politicii publice MGT610
MGT615 Bugetul Public și Finanțele

Cerințele de admitere

Admiterea la Salem este deschisă tuturor solicitanților calificați, indiferent de rasă, culoare, crez, religie, sex, orientare sexuală, origine națională sau capacitate / handicap. Orice persoană care dorește să participe la Salem poate obține cererea necesară de la Oficiul de Admitere sau online de pe site-ul nostru www.salemu.edu. Cererea completă trebuie depusă la Oficiul de Admitere cât mai curând posibil. Se solicită o taxă nerambursabilă pentru solicitanți. Universitatea admite studenții pe o bază lunară de start. Acceptarea este la discreția Universității Internaționale Salem; unele programe au cerințe adiționale suplimentare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Citeste mai mult

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Citește mai puţin