Master în Administrarea Afacerilor în Afaceri Internaționale

Generalități

Programul de descriere

MBA de 12 luni, 36 de credit în Afaceri Internaționale la Salem International University vă pregătește să-și desfășoare rolurile de afaceri avansate în afaceri internaționale, ONG-uri, și agențiile guvernamentale. După absolvire, ar trebui să fii un expert competent și eficient în rezolvarea problemelor care poate:

 • Creați culturi corporative coerente prin utilizarea unei formări eficiente, a gestionării și a utilizării resurselor tehnologice.
 • Ghidarea activităților de afaceri cu cunoașterea reglementărilor naționale și internaționale.
 • Adaptați strategiile de marketing și mesageria pentru publicul internațional.
 • Înțelegeți modul de aliniere a echipelor mari sau geografice disparate cu obiectivele de afaceri din întreaga lume.

Despre acest program

Acest program pregătește studenții pentru căi de carieră și îndatoriri ca:

 • Manager Global Business Systems - Pregătiți și conduceți planuri de afaceri detaliate pentru dezvoltarea tehnologiilor și serviciilor.
 • Import / Export Manager - supraveghează procesul de import / export și asigură conformitatea cu legile și politicile aplicabile.
 • Project Leader Team - Lead echipe de cercetare și dezvoltare care produc noi produse, procese sau proiecte.
 • Director General - supraveghează toate aspectele legate de managementul afacerii.
 • Manager de linie / personal - Angajați, cesionați și supravegheați personalul

Formatul cursului

Salem oferă programe accelerate de licență și absolvent de studii cu înscriere continuă prin intermediul învățământului la distanță sau la sol la Salem Salem, West Virginia campus. Cursurile sunt livrate într-un format lunar (4 săptămâni) și finalizate pe teren, online sau printr-o abordare combinată care utilizează ambele metode de livrare. Cursurile online sunt structurate pentru a lucra în limitele constrângerilor de angajare cu normă întreagă, permițându-vă să vă câștigați gradul cu întreruperi minime în programul dvs. ocupat. Programele tradiționale de studiu de la sol sunt disponibile pentru studenții din rezidenți și studenții locomotivelor.

Numere de curs / nume

 • BUS600 Comportament organizațional, leadership și etică
 • BUS640 Drept internațional și politică publică
 • BUS650 Operațiuni globale de afaceri
 • Utilizarea BUS660 a tehnologiei
 • BUS670 Provocările globale ale comunicațiilor și managementului resurselor umane

Cerințe de admitere

Admiterea la Salem este deschisă tuturor solicitanților calificați, indiferent de rasă, culoare, crez, religie, sex, orientare sexuală, origine națională sau capacitate / handicap. Orice persoană care dorește să participe la Salem poate obține cererea necesară de la Oficiul de Admitere sau online de pe site-ul nostru www.salemu.edu. Cererea completă trebuie depusă la Oficiul de Admitere cât mai curând posibil. Se solicită o taxă nerambursabilă pentru solicitanți. Universitatea admite studenții pe o bază lunară de start. Acceptarea este la discreția Universității Internaționale Salem; unele programe au cerințe adiționale suplimentare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Citeste mai mult

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Citește mai puţin