Master în Administrarea Afacerilor în Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Elevii cu idei de risc comercial sau social care doresc să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele antreprenoriale și antreprenoriale beneficiază de studierea acestui program. Structura modulară flexibilă a programului permite studenților să studieze programul în etape în timp ce dezvoltă și lucrează la proiectul antreprenorial sau de inovare. Elevii au, de asemenea, acces la un spațiu de proiect, un program de îndrumare și clase de masterat și evenimente non-premiate, cu antreprenori și alți practicieni din industrie care oferă realitate și rigoare pentru a-și completa studiile în clasă.

Cursul este conceput pentru a oferi studenților abilități și cunoștințe antreprenoriale într-o structură flexibilă și modulară, riguroasă din punct de vedere academic, dar și practică pentru a permite dezvoltarea viitorilor antreprenori și inovatori.

Cursul se potriveste studentilor din medii de afaceri si non-business care sunt interesati de antreprenoriat si de dezvoltarea afacerii proprii, a managerilor de inovatii corporatiste si a directorilor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele si antreprenorii care cauta abilitati si cunostinte specifice in antreprenoriat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Citeste mai mult

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Citește mai puţin