Profil de studiu MBA Management General

Cu MBA cu normă întreagă, vă puteți extinde în mod special cunoștințele de administrare și gestionare a afacerilor și de a crea premisele ideale pentru o poziție de lider în afaceri .

teorie

Calificarea într-un context internațional

Programul MBA oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a tuturor domeniilor de management cu combinația de administrare a afacerilor și cunoștințe funcționale în domenii precum marketing, finanțe sau antreprenoriat.

Programul în limba engleză îi motivează pe elevi să-și petreacă cunoștințele și abilitățile într-un context internațional printr-o ședere de o săptămână în străinătate în Spania.

Vă veți completa studiile cu o teză de master orientată spre practică.

Sprijin individual

Coordonarea care însoțește studiul în managementul general al MBA stabilește o relevanță practică directă pentru mediul actual profesional și personal al studenților și include în plus consiliere în carieră . Cu ajutorul unui antrenor profesionist, studenții își determină structura personalității și obiectivele de dezvoltare și astfel își optimizează abilitățile de conducere.

Competențele în domeniile comportamentului de comunicare, cooperare și comportament în echipă, comportamentul în conflict, precum și stilul de conducere și leadership perfecționează antrenamentul care însoțește studiul și permit restructurarea personală și profesională și dezvoltarea ulterioară.

Procedura de cerere la ISM

Căci admiterea studiului este

 • o primă finalizare de succes a cel puțin șase semestre de studiu la o universitate sau universitate
 • Colegiul sau
 • o universitate străină de același grad

pentru a dovedi la fel de bine

 • cel puțin doi-trei ani de experiență de muncă și
 • abilități adecvate de limbă engleză (TOEFL).

Suntem încântați să acceptăm înregistrarea dvs. în mod continuu și să o luăm în considerare pentru anul care vine, atâta timp cât există locuri libere.

Documente care trebuie depuse

Avem nevoie de următoarele documente de la dvs.:

 • CV și două fotografii de pașaport. Curriculumul trebuie redactat sub formă de tabel. Două scrisori de referință de la profesori universitari sau angajatori Scrisorile de referință sunt destinate să dovedească capacitatea dvs. de participare la programul MBA din perspectiva profesorilor universitari și / sau a angajatorilor precedenți sau actuali.
 • Două scrisori de referință de la profesori universitari sau angajatori
 • Certificatul de primă diplomă universitară, dacă este cazul, diplome universitare suplimentare. Vă rugăm să atașați cel puțin un certificat de diplomă universitară completat până la momentul depunerii cererii.
 • Certificat de angajare. Vă rugăm să adăugați toate certificatele de muncă / stagiu de la angajatorii anteriori.
 • Scrisoare de motivație. Descrieți-ne cu propoziții scurte și succinte (maxim o pagină DIN A4), de ce ați dori să studiați la ISM și de ce Comisia de admitere ar trebui să vă acorde un angajament.
 • Dovada abilităților lingvistice existente în engleză de:
  • Certificat în limba engleză - cel puțin nivel B2 în funcție de cadrul european de referință (poate să nu fie mai vechi de doi ani), de exemplu TOEFL (cel puțin 80 de puncte bazate pe internet), IELTS (6,0 sau mai bine) sau
  • cel puțin 30 ECTS într-un program universitar de limbă engleză sau
  • Vorbitor nativ (examen de la caz la caz)

procesul de admitere

Procedura de admitere constă într-o conversație personală.

Interviul personal va fi realizat în engleză. Obiectivele includ evaluarea motivației și adecvării condițiilor de viață profesionale și private, precum și abilitățile de limbă engleză ale solicitanților.

Rezultatul va fi comunicat candidatului la aproximativ două săptămâni de la interviu

Program predat în:
 • Engleză
International School of Management
Ultima actualizare Iulie 31, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
4 semestre
La zi
Price
23,400 EUR
Deadline
Iunie 15, 2020
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
End Date
Sept 2022
Termen limită de aplicare
Iunie 15, 2020

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 15, 2020
End Date
Sept 2022