Master în Administrarea Afacerilor și Management (full-time MBA)

Generalități

Programul de descriere

Mai mult de 75% dintre companii au nevoie de profiluri profesionale cu abilități și cunoștințe în domeniul managementului afacerilor, capabile să ia decizii, să își asume responsabilitatea, să lucreze în echipă, să preia conducerea și să comunice corect.

Aproximativ 16.000 de profesioniști cu acest profil au fost angajați anul trecut în Spania. Într-un studiu realizat de firma de consultanță Mckinsey, se constată o lipsă semnificativă de competențe profesionale: 27% dintre companiile din țările UE părăsesc posturile vacante din cauza lipsei de competențe profesionale.

Din acest motiv, IMF Business School MBA Full Time a IMF Business School , oferind cunoștințele necesare pentru dezvoltarea acestor abilități.

 • 580 ore de contact și 10 module însoțite de un proiect final.
 • Foarte practică și susținută în cazuri reale.
 • Cu mese rotunde între studenți și profesioniști proeminenți din zonele implicate.
 • Cu clase de master exclusive pentru a consolida fiecare dintre modulele cu experiențe reale ale profesioniștilor activi.
 • Un program intensiv de networking.
 • Practici garantate în Madrid.

OBIECTIVE DE MBA Full-time - Master în Administrarea Afacerilor și Management

Obiectivul principal al Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA) full-time este pentru elev să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a îndeplini funcțiile de management de afaceri, promovând rețele reale între studenți și profesori. Conținutul formării se bazează pe cazuri practice actuale. Cunoștințele tehnice necesare sunt asimilate pentru a exercita luarea deciziilor în diferite domenii ale companiei, cum ar fi marketingul, resursele umane și departamentul financiar, printre altele.

Studentul, de asemenea:

 1. Analizați fundamentele Managementului Strategic studiind fundațiile sale, analiza competitivă a mediului, pentru a vă pregăti pentru formularea, implementarea și monitorizarea unei strategii de management de succes.
 2. Acesta va fi format astfel încât, ca manager, să fie capabil să evalueze adecvarea unei strategii comerciale, să analizeze planul de marketing pe care se bazează, să decidă cele mai adecvate canale de marketing etc. garantând astfel rezultatele dorite pentru compania dvs.
 3. Acesta va dobândi cunoștințele fundamentale pentru o performanță corectă a managementului de operațiuni al unei companii și va fi calificat pentru a putea examina sau elabora un plan logistic și de producție, precum și pentru integrarea sistemelor de control și informare din cadrul companiei respective. .
 4. Veți aborda, ca viitor manager, discipline specifice managementului resurselor umane, oferindu-vă resursele tehnice necesare pentru gestionarea și coordonarea acestui domeniu în compania dvs.
 5. Acesta va asimila cunoștințele financiare necesare pentru a realiza o analiză economico-financiară a situației companiei, care îi permite să ia decizii strategice cu garanții de succes.
 6. Veți obține cunoștințele necesare pentru direcția și gestionarea diferitelor discipline care permit funcționarea corectă a unei companii, dominând liniile directoare fundamentale ale creării și implementării fiecăreia dintre ele.

Metodologia de evaluare și

METODOLOGIE

Modalitate: La fața locului din Madrid
Durata: 8 luni 1 din Proiect
Început: 20 februarie 2017
In-sesiuni: 4 ore pe zi de luni până vineri
Program de intensificare a rețelelor

Programul este alcătuit din 10 module predate în 580 ore de contact, însoțite de un proiect final. Conținutul formării se bazează pe cazuri practice actuale.

Cu mese rotunde între studenți și profesioniști remarcabili din zonele implicate, în plus față de clasele de master exclusiv pentru a consolida fiecare dintre modulele cu experiențe reale ale profesioniștilor activi.

EVALUARE

Evaluarea continuă, pe măsură ce se înregistrează progrese în studiul acestui MBA față-în-față. Fiecare modul este evaluabil prin combinarea participării, examinării și dezvoltării cazurilor practice.

De asemenea, este necesar să se pregătească un proiect final, care va fi prezentat unei instanțe după finalizarea masteratului.

Obținerea finală a diplomelor de masterat de către Universitatea din Nebrija și a Maestrului de către IMF Business School este condiționată de trecerea fiecărui modul și pregătirea tezei de masterat.

oportunităţi de carieră

La sfârșitul acestui MBA față-în-față puteți practica ca:

 • Director sau director al companiilor.
 • Consultant strategic în diferitele domenii ale companiei.
 • Responsabil pentru dezvoltarea afacerilor.
 • Director al domeniilor comerciale, de vânzări sau de marketing.
 • Product Manager
 • Brand Manager
 • Investitor sau analist de management al activelor.
 • Antreprenor.

Studenții au oportunități profesionale în principalele sectoare ale economiei: finanțe, comerț cu amănuntul, turism, industrie, telecomunicații, consum, media, consultanță, sănătate, servicii pentru întreprinderi și așa mai departe. De asemenea, sunt calificați să își desfășoare activitatea în toate domeniile funcționale ale companiei: departamentul financiar, HR, marketing, achiziții etc.

Practici garantate

IMF garanteaza practicile din Madrid pentru studentii sai Full Time MBA.

Printre companiile cu care IMF încheie acorduri de cooperare educațională pentru formarea profesională, se numără:

Partners114

Preț și burse

La IMF oferim studenților noștri facilități de plată excelente:

 • Până la 50% din burse
 • Finanțarea până la 12 luni fără intervenție bancară sau cu dobândă (vezi condițiile)
 • Modalitate de plată: Numerar (Reducere 5%) / Rata de plată fără dobândă
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Citeste mai mult

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Citește mai puţin
Madrid , Valencia , Seville + 2 Mai mult Mai Puțin

Acreditări