Master în Administrarea Afacerilor (Executive)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Business Administration Executive (EMBA) oferă o suită integrată de capabilități teoretice și profesionale sofisticate pentru directori, cei care aspiră la funcții executive și antreprenori.

118911_IMG_7991JPG.jpg

Programul dezvoltă abilitățile necesare pentru a răspunde mediului dinamic al afacerii prin identificarea, implementarea și gestionarea celor mai bune practici de afaceri prin toate etapele ciclului de viață profesional și de afaceri.

Abilitățile de lider sunt îmbunătățite pentru a permite răspunsuri eficiente la gestionarea tuturor modelelor de afaceri. Absolvenții sunt pregătiți să fie inovativi, vizionari și strategici în furnizarea de rezultate bazate pe client.

Pentru a permite managerilor de rang înalt să-și gestioneze angajamentele de lucru și de studiu, programul este livrat într-un mod intensiv pe parcursul unor weekend-uri lungi, inclusiv un weekend rezidențial și un tur de studiu intensiv offshore.

În cazuri excepționale, candidații care nu dețin o diplomă de licență, dar care pot demonstra experiență senioră în munca de execuție vor fi luați în considerare pentru a fi admiși la program în mod individual.

118714_Sydney4.png

Campusul din Sydney

Structura de învățare a cursurilor

Cursul Rezultatele învățării sunt declarații ale rezultatelor învățării care sunt exprimate în ceea ce se așteaptă ca elevul să cunoască, să înțeleagă și să poată face după încheierea unui curs. Elevii care urmează cursul vor putea să demonstreze:

1

Evaluați critic și integrați cunoștințele și teoriile legate de afaceri.

2

Conduceți și colaborați cu alții într-o varietate de contexte organizaționale.

3

Dezvoltarea și utilizarea rețelelor strategice în scopuri profesionale.

4

Comunicați eficient cu o serie de părți interesate în situații de afaceri complexe.

5

Analizați critic inteligența de afaceri în diverse contexte.

6

Aplicați principiile și metodele de cercetare pentru a proiecta și desfășura un proiect de consultanță

Cerințe de intrare

Master of Business Administration (Executive) este în prezent disponibil numai pentru studenții autohtoni cu o diplomă de licență recunoscută, cu o medie echivalentă de 60%, plus un minim de cinci ani de experiență senior management de lucru. În cazuri excepționale, candidații care sunt capabili să demonstreze experiența de muncă în conducerea executivului vor fi luați în considerare pentru admitere individuală.

Dacă sunteți interesat în a studia un MBA, dar nu îndeplinesc cerințele de intrare de mai sus, puteți lua în considerare studierea Master of Business Administration (MBA) sau Master of Business Administration (MBA) avansate.

De ce să studiem cu noi?

Oferim trei prize pe an și multe subiecte sunt programate să se potrivească angajamentelor dvs. profesionale și de stil de viață. Unele cursuri sunt oferite săptămânal, mai ales seara, în timp ce altele se desfășoară în mod intensiv în timpul weekendului pentru a minimiza timpul de la alte responsabilități.

Peste 90% dintre absolvenții noștri sunt angajați în termen de 4 luni de la absolvire, iar studenții noștri postuniversitare salariul mediu de plecare este de 108.800 AUD, cu 4% mai mare decât media națiunii *.

Oferim o varietate de burse disponibile pentru studenții interni și internaționali, variind între 10% și 100%, astfel încât să puteți investi în viitorul dvs.

Cursurile noastre sunt dezvoltate continuu, informate prin cercetare, structurate pe rezultate aplicate, recunoscute de angajatori, oferite de cadre universitare de înaltă calificare și susținute prin resurse suplimentare de resurse de învățare și dezvoltare suplimentare.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Serviciile noastre dedicate de suport pentru studenți sunt construite în funcție de nevoile dvs. individuale. Consilierii noștri de studenți, personalul academic și consultantul de carieră sunt disponibili în fiecare săptămână pentru consultare. Atelierele de studiu pentru abilități de lucru se desfășoară săptămânal pentru a vă asigura succesul. Oferim o serie de evenimente sociale și semi-formale care vă oferă posibilitatea de a vă conecta cu colegii, membrii comunității locale de afaceri și absolvenții.

* QILT 2016-2018 Studiul rezultatelor studenților.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Citește mai puţin
North Wollongong , Sydney + 1 Mai mult Mai Puțin