Inovatoare, practice și adaptate la lumea reală, MBA în Managementul Durabilității are scopul de a avea un impact asupra carierei viitoare.

Acesta este livrat de către facultate restante provenind din domeniu, cu o experiență semnificativă în proiecte durabile și strategia de afaceri.

MBA este un program destinat studenților care urmăresc să obțină experiență hands-on pentru a satisface cerințele internaționale pentru managementul durabilității.

Studenții SUMAS sunt angajați în mod constant în proiecte orientate spre practică care sunt ghidate de cadre universitare, consultanți și profesioniști. Aceste proiecte fac parte din metodologia de predare inovatoare a SUMAS, care include conferințe video cu vorbitori de frunte în organizații și prezentări de companii de clasă. Aceste activități nu numai că încurajează schimbul de cunoștințe, ci și oferă oportunități valoroase pentru crearea de rețele pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea carierei.

Organizarea programului:

Durata: 3 clase (program full-time) sau 6 clase (program part-time).

Conținut: 9 module de bază, 5 cursuri majore, inclusiv un proiect în colaborare cu partenerii noștri locali și internaționali și un curs finalizat. Clase mici.

Perioadele de începere: ianuarie, aprilie și septembrie.

Cerințe pentru programele MBA:

  • Certificate oficiale și diplome oficiale certificate de licență sau masterat, cu o traducere legalizată, dacă nu inițial în limba engleză.
  • TOEFL (scor minim de 550 PBT sau 80 IBT) sau IELTS (scor minim de 5,5) sau alte examene standard de plasare în limba engleză.
  • Scrisoare de motivare care indică motivul pentru care doriți să studiați în Elveția la Sustainability Management School .
  • Copia pașaportului sau a actului de identitate.

Vedeți mai mulți absolvenți aici

Costurile programului pentru absolvent

  • Taxă de cerere nerambursabilă - 200 CHF
  • cheltuieli
  • Program de 1 an: 39.545 CHF (taxe de școlarizare) (un al doilea an OPȚIONAL cu stagiu, o sumă suplimentară de 7.600 CHF)

SUMAS nu oferă în prezent niciun program de burse sau granturi.

Oportunități de carieră

Acest program va pregăti studenții pentru o gamă largă de cariere care necesită abilitatea de a analiza operațiuni complexe de afaceri și de a ajunge la soluții durabile.

Studenții SUMAS pot alege să ia un al doilea an opțional și să se angajeze într-un stagiu într-o corporație sau o organizație internațională.

Program predat în:
Engleză
Sustainability Management School

Vezi 4 mai multe cursuri de la Sustainability Management School »

Ultima actualizare January 15, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Feb 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
39,545 CHF
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iceland Experiential Camp 2017

Bhutan Experiential Camp 2016

2nd Forum: Sustainability as a Rising Driver for Society & Business