Master în Administrarea Afacerilor (MBA) în Turismul Durabil

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Proiectat pentru toți profesioniștii din corporații, organizații nonprofit și agenții guvernamentale care solicită cunoștințe și practici de sustenabilitate.

Veți avea ocazia să aflați cele mai bune practici inovatoare în domeniul turismului durabil și al managementului responsabil al hotelurilor.

Îți vei îmbunătăți abilitățile de lider și abilități antreprenoriale, abordând provocările legate de durabilitate, conducând în același timp facilități turistice și gestionând zone protejate.

Taberele experimentale și proiectele orientate spre practică vor fi ghidate de cadre universitare și profesioniști. Aceste proiecte fac parte din metodologia de predare inovatoare a SUMAS, care include conferințe video cu vorbitori de frunte în organizații și prezentări de companii de clasă. Aceste activități nu numai că încurajează schimbul de cunoștințe, ci și oferă oportunități valoroase pentru crearea de rețele pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea carierei.

Studenții SUMAS pot alege să ia un al doilea an opțional și să se angajeze într-un stagiu într-o corporație sau o organizație internațională.

Organizarea programului

Durata: 1 an (Full Time) / 2 ani (part-time)

Conținut: 9 module de bază, 5 module majore, Proiecte finale Capstone în colaborare cu directori.

Perioadele de începere: februarie și septembrie.

Cerințe pentru programele MBA:

Universitatea noastră salută cererile de la studenții care au absolvit cu succes un grad de licență. Odată ce ați aplicat, echipa noastră de admitere va fi în contact cu dvs. pentru orice alte cerințe.

 • Taxă de cerere de 200 CHF.
 • Certificate oficiale și diplome oficiale certificate de licență, cu traducere legalizată (dacă nu originală în limba engleză).
 • CV / Reluare care indică atât educația completă, cât și orice experiență de muncă în ordine inversă cronologică.
 • Scrisoare de motivare care indică motivul pentru care doriți să studiați în Elveția la Sustainability Management School .
 • Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limbă engleză sau nu ați petrecut ultimii 3 ani într-o școală predată în limba engleză sau într-un mediu de lucru în limba engleză.
 • Fotocopie a pașaportului valabil sau a actului de identitate.
 • Două fotografii cu pașaport.
 • Aplicațiile de la candidații non-grade vor fi evaluate pentru Executive-MBA bazate pe experienta de 3-4 ani de munca manageriala.

Costuri pentru programul absolvent (Elveția)

 • Taxă de depunere a cererii (nerambursabilă, datorată depunerii cererii) 200 CHF
 • Plata avansată de școlarizare (nerambursabilă, datorată la primirea scrisorii de acceptare) ** 3 000 CHF
 • Taxă avansată de școlarizare pentru studenții care solicită VISA (rambursabilă în cazul refuzului VISA) ** CHF 10'000
 • Taxă pentru programul CHF 39'545
 • Cheltuieli și materiale * 650 CHF
 • Opțional stagiu și dezvoltare profesională anul II CHF 9'900

Costuri pentru absolvirea programului (Italia)

 • Taxa de înscriere 4.000 €
 • Cheltuieli și materiale * 450 €
 • Pregătire pentru programul € 13'500

* Cheltuielile și materialele includ capitole de cărți electronice și reviste electronice. Aplicațiile pentru software-ul de joc de simulare, capstone și călătorii ale studenților sunt costuri suplimentare și nu sunt incluse în prețul general.

** Deductibil din plata inițială a taxei de școlarizare.

SUMAS nu oferă în prezent niciun program de burse sau granturi.

Tabere experimentale

Taberele noastre experimentale din întreaga lume vor contribui la creșterea gradului de conștientizare a vieții durabile și vă vor permite să dezvoltați soluții practice pentru provocările legate de mediu.

GNH (Fericirea Națională Brută) - Bhutan

Aflați despre viziunea unică a orașului Bhutan privind durabilitatea și fericirea holistică, în timp ce vă bucurați de peisajul pitoresc al acestei țări unice.

Ecoturism - Islanda

Prelegeri despre tendința de creștere a eco-turismului din țară și vizite la operatorii turistici de top pentru a afla modul în care Islanda este astăzi lider în turismul durabil.

Conservarea naturii - Costa Rica

Descoperiți prima mana de conservare a naturii în Costa Rica și aflați cum această țară luxuriantă din America Centrală combate zilnic problemele de conservare.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Citeste mai mult

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Citește mai puţin
glandă , Elveția Online , Milano + 2 Mai mult Mai Puțin