Citește Descrierea Oficială

Master în Administrarea Afacerilor - MBA

Masteratul în Managementul Afacerilor (MBA) este o diplomă cu un calendar "executiv" și o pregătire practică eminamente adaptată lumii afacerilor.

Provocarea noastră este de a ne instrui într-un aspect triplu: abilități manageriale, abilități analitice și conștientizarea socială a organizațiilor în care lucrăm. Cu MBA vrem să aveți un tur al diferitelor departamente ale oricărei companii, cu scopul de a dezvolta o mentalitate critică, constructivă și proactivă. Vrem să îmbunătățim nivelul analitic, să ne pregătim pentru punerea în aplicare a noilor tendințe și să dobândim "knowhow" cum să le încorporăm pentru a crea noi oportunități.

În plus, MBA promovează, prin sesiuni diferite, ateliere și vizite, studenții luând în considerare propriile inițiative de creare a afacerilor și generarea de afaceri, încurajând saltul într-o poziție tot mai activă, care contribuie la reactivarea economia sau își asumă responsabilități de management în diferite organizații.

Pentru a dezvolta acest Master în Administrarea Afacerilor, USJ are mai mult de 100 de companii colaboratoare din diferite sectoare și un personal didactic strâns legat de companie, care permite studenților să știe prin experiențe personale cum să se confrunte cu zi cu zi în mediul înconjurător forței de muncă.

În plus, prin acordul companiei Grant și prin acordurile USJ Companiile, poate fi permisă finanțarea masterului de până la 100% din înscriere.

În plus, studenții vor avea posibilitatea de a lua parte la MBA în diferite universități europene pentru a-și finaliza formarea la nivel internațional.

De ce e la Universidad San Jorge ?

 • Deoarece studiile noastre sunt oficiale.
 • Deoarece relația cu cadrele didactice va fi apropiată și dinamică.
 • Pentru că veți deveni un profesionist angajat în zona dvs.
 • Pentru că veți dezvolta proiecte reale.
 • Pentru că vă veți întâlni cu profesioniști și experți în domeniu.
 • Pentru că veți avea o abordare experimentală în medii profesionale reale.

module

modul

tip

credite

Managementul organizatiilor

obligatoriu

9

Finanțe și control

obligatoriu

9

Management comercial, marketing și comunicare

obligatoriu

7

Managementul operațiunilor

obligatoriu

6

Managementul și dezvoltarea oamenilor

obligatoriu

6

Inovare și proiecte

obligatoriu

3

Compania și globalizarea

obligatoriu

6

Practici externe

Optativa

8

Inițierea cercetării în științele sociale

Optativa

8

Final Master Project

obligatoriu

6

total:

68

competențe

Competențele de Master în Administrarea Afacerilor - MBA

 • Profesioniști în domeniul managementului și managementului afacerilor în diferitele domenii, bazate pe transmiterea efectivă a cunoștințelor, metodologiilor și tehnicilor de management și încorporând tendințele și liniile de dezvoltare a societății informaționale actuale trenuri pentru a lucra în diferite roluri și medii.
 • Dezvoltarea în studenți a unei mentalități strategice adaptate la mediile în schimbare în care se dezvoltă în prezent organizațiile.
 • Dezvoltați în fiecare elev abilitățile, abilitățile și atitudinile managerului, specificându-le în funcție de aria de cunoaștere în care se formează.
 • Dezvoltarea capacității de implementare a noilor tehnologii de informare și comunicare, precum și a noilor metodologii de lucru pentru îmbunătățirea managementului cunoașterii și a nivelului competitiv al organizației.
 • Dezvoltați participanților sentimentul etic al profesiei și o viziune a misiunii sociale a companiei.

practici

Master în Administrarea Afacerilor - MBA

Pentru a dobândi cunoștințe bazate pe practici reale și pentru a dezvolta abilitățile dobândite prin exercitarea profesională responsabilă a activității profesionale, Universidad San Jorge consideră esențială ca studenții săi să completeze formarea în clasă cu practica în domeniul profesional, evaluând-o din punct de vedere academic, ca parte a procesului de învățare.

Acest obiectiv urmează parametrii fundamentali ai Procesului de la Bologna și ai Spațiului European al Învățământului Superior și răspunde vocației USJ a se alinia la nevoile mediului social și de afaceri.

Sistemul de stagii în companii din cadrul Universidad San Jorge implică compania în formarea viitorilor absolvenți, contribuind la introducerea competențelor pe care exercițiile profesionale le contribuie la formarea studenților și la facilitarea unei integrări între companii și universități.

Serviciul de stagii al Universidad San Jorge gestionează practici voluntare și practici obligatorii. În anul universitar 2017-2018, Serviciul a gestionat mai mult de 2.000 de stagii în companiile studenților de la Universidad San Jorge , la care au participat studenți de toate gradele și masterat.

De asemenea, prin acordurile Business Grant și prin acordul USJ Companiile, finanțarea de masterat de până la 100% din înscriere poate fi permisă.

Program predat în:
Spaniolă
Ultima actualizare May 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct. 3, 2019
Duration
1 an
La zi
Price
7,620 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 3, 2019
End Date
Iulie 3, 2020
Termen limită de aplicare

Oct. 3, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iulie 3, 2020