Citește Descrierea Oficială

MBA Wake Forest pentru profesioniștii care lucrează

În Wake Forest programul de MBA part-time, toți studenții noștri sunt profesioniști care lucrează ocupat. Fiind unul dintre primele programe de MBA part-time în națiune, curriculum-ul nostru este renumit pentru calitatea și intensitatea, cultivarea excelenta individuală prin munca în echipă, caracter și unitate personală. Opțiunile de gradul includ un program de seara la campusul principal în programe în dreptul nostru Charlotte Center din inima Uptown Winston-Salem sau seara și sâmbătă.

Brian Kay - De ce Wake de la WFU School of Business de pe Vimeo.

Un MBA, care nu va întrerupe cariera Cu programe de lockstep oferite două nopți pe săptămână sau în zilele de sâmbătă, vei progresa cu colegii de clasă și absolvent dumneavoastră ca un grup. Curriculum-ul vă permite să se îngropa adânc în finanțe, operațiuni, marketing, antreprenoriat și tehnologia informației, în timp ce honuire înțelegerea dvs. de link-uri vitale între aceste discipline. Utilizați opționale pentru a adapta interesele și obiectivele.

Se aplică lecții de la locul de muncă a doua zi

Am proiectat intenționat programul de MBA part-time pentru a estompa granița dintre clasă și la locul de muncă. Prin studii de caz relevante și aplicații practice ale conceptelor, studenții noștri explora probleme actuale de afaceri și în același timp să pună în aplicare educația în proiecte de lumea reală.

Cuceriți limite personale prin provocări de colaborare

Înțelegerea valorii muncii în echipă este vitală pentru o cariera de succes. MBA studenți lucra în cohorte de colaborare pe durata programului. A învăța să prospere într-un cadru bazat pe echipe cu colegii dintr-o varietate de medii și industrii pregătește pentru a excela în afaceri la nivel mondial astăzi.

Lăsați-vă într-un mediu de învățare intim

Programul nostru de MBA part-time forjează interacțiuni stranse acel grup de echilibru de colaborare cu realizările individuale. Forjate împreună prin provocări riguroase, elevii absolvent cu obligațiuni pe tot parcursul vieții, în creștere rețeaua lor profesională prin abordarea noastră bazată pe echipe la educație.

Învață de la lideri de afaceri din lumea reală

facultatea noastră știu din experiență ceea ce face ca o afacere de succes sau eșec. Combinarea distincție academică cu perspicacitate dovedite de afaceri, profesori rândul său, de învățare într-un succes în lumea reală, cu 75% din profesorii nostri avand consultanta internationala, predare sau de cercetare, și mai mult de o treime care au servit în consiliile de administrație sau ca directori generali.

Atrage angajatori de conducere

Prin combinarea de afaceri cu pricepere de conducere și de caracter, absolvenții noștri au abilitățile de a avansa în carieră în cadrul organizațiilor lor actuale sau ateriza o poziție într-o nouă companie sau industrie. corporații de top angajarea recentă absolvenți Wake Forest MBA includ Bank of America, Marriott International, Merrill Lynch, BB & T, PepsiCo, Wells Fargo Advisors si Time Warner Cable, pentru a numi doar câteva.

Aflați mai multe din propriul antrenor de carieră

Centrul nostru de pregătire a pieței și ocuparea forței de muncă oferă consiliere în carieră unu-la-unu cu beneficii care continua mult timp după absolvire. Vei avea acces direct la valoroase îndrumarea unui consilier cu experiență, care se potrivește în mod individual pentru tine, tu armează un set mai larg de instrumente de învățare, de creștere și de succes.

Program predat în:
Engleză
Wake Forest University - School of Business
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Ian. 2020
Duration
2 anii
Part time
Price
38,415 USD
școlarizare anuală (3 semestre)
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
End Date
Aug. 16, 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
End Date
Dec. 15, 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
End Date
Aug. 16, 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Aug. 16, 2019
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Aug. 16, 2019

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Dec. 15, 2019