Master în Administrarea Afacerilor (Major Finance, Marketing și CD)

University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master în Administrarea Afacerilor (Major Finance, Marketing și CD)

University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences

Programul de Master Business Administration este format din 120 de puncte ECTS (European Credit Transfer System) și este conceput ca un program de 4 semestre full-time. Este un master de master consecutiv bazat pe o diplomă de licență în domeniul administrării afacerii.

Fiind capabil să aleagă dintre șase câmpuri speciale, veți selecta un domeniu major și veți începe să vă concentrați pe câmpul respectiv de la început. Accentul poate fi pus pe următoarele discipline din cadrul administrației de afaceri:

  • Contabilitate și impozitare (program predat în limba engleză și germană)
  • Dezvoltare corporatistă (program complet predat în limba engleză)
  • Finanțe (program complet predat în limba engleză)
  • Marketing (program complet predat în limba engleză)
  • Managementul lanțului de aprovizionare (program predat în limba engleză și germană)

Secțiunea Core și Advanced , care conține 18 puncte de credit, va acoperi elementele de bază metodice ale respectivului domeniu major.

Secțiunea de specializare prezintă principii de bază specifice și, în plus, competențe avansate în același domeniu. Această secțiune cuprinde 48 de puncte de credit.

Secțiunea suplimentară servește ca o secțiune suplimentară pentru a dezvolta un profil mai specific - fie prin aprofundare și specializare, fie prin diversificarea cunoștințelor. Mai multe module de la administrația de afaceri, precum și de la științele sociale sau economie sunt disponibile pentru studenți. Această zonă acoperă 24 de puncte de credit.

FINANŢA

Conţinut

Majorul în finanțe urmărește să transmită know-how cu privire la instrumentele pieței de capital, precum și metodele de finanțare a afacerilor interne. În sectorul bancar și al asigurărilor, subiectul măsurării și controlului riscurilor a devenit din ce în ce mai important, datorită unor reglementări mai stricte de supraveghere.

priorităţi

Finanțe, finanțe corporative, bancare și asigurări

Perspectivele de carieră

Acest curs pregătește studenții pentru o carieră în sectorul financiar - în cadrul întreprinderilor, al băncilor, al companiilor de asigurări și al altor furnizori de servicii financiare, de exemplu companii de investiții sau de leasing. De asemenea, departamentele financiare din firmele de consultanță și contabilitate oferă o serie de perspective de angajare. Locurile de muncă în domeniul serviciilor bancare de investiții, al gestionării activelor și al domeniilor de consultanță corespunzătoare necesită, de regulă, cunoștințe aprofundate privind contabilitatea și evaluarea corporativă, precum și gestionarea portofoliului.

MARKETING

Conţinut

Master în Marketing încearcă să transmită metode și instrumente de management corporativ orientat spre piață. Scaunele implicate colaborează extensiv în procesul de predare și cercetare aliniate empiric și internațional. În plus, Departamentul dispune de contacte excelente către numeroase companii, institute economice și consultanță. Multe module sunt oferite în limba engleză.

priorităţi

Managementul clienților, managementul mărcii, cercetare de piață

Perspectivele de carieră

Schimburile între întreprinderi și studenți sunt stabilite și promovate prin intermediul conferințelor și seminarelor invitaților, permițând studenților să aprecieze relevanța practică a cunoștințelor dobândite în cursurile de masterat. Competențele dobândite în acest domeniu major de studiu pregătesc mai presus de toate absolvenții pentru viitoarele sarcini de management, precum și pentru pozițiile de lider în industria de fabricație și comerciale, adică marketing și vânzări.

DEZVOLTARE CORPORATISTA

Conţinut

Metodele și instrumentele de management strategic și dezvoltare corporativă, precum și managementul resurselor umane sunt transmise în profunzime. Multe module sunt oferite în limba engleză.

priorităţi

Dezvoltarea corporativă, managementul strategic și managementul strategic al resurselor umane

Perspectivele de carieră

Aceste studii deschid perspective largi pentru cariere profesionale atât în ​​managementul afacerilor, cât și în consultanță, împreună cu opțiunile de specializare - în funcție de subiectele alese - în managementul resurselor umane sau în designul și dezvoltarea organizațională strategică. Acest lucru se aplică instituțiilor private și publice, precum și activităților variate în consultanță.

Cerințele de admitere

Cerințele de admitere trebuie să fie îndeplinite până la data limită de depunere a cererii:

Licențiat

Aplicare în cazul studiilor de licență neterminate: În cazul în care studiile de licență actuale nu au fost finalizate complet, cererea este permisă dacă candidatul a obținut cel puțin 80% din creditele necesare și va fi obținut rezultatele rămase până la data de 30 septembrie la cele mai recente. Criteriile specifice de admitere care reglementează cursul desemnat (inclusiv clasa generală) trebuie să fi fost deja îndeplinite pe baza rezultatelor examenelor disponibile la momentul depunerii cererii.

Gradul general de cel puțin 2,7 (gradul german) în gradul de licență

Îndeplinirea următoarelor cerințe legate de subiect

  • Cel puțin 48 de credite ECTS în administrarea afacerilor
  • Cel puțin 18 credite ECTS în economie
  • Cel puțin 15 credite ECTS în statistică / matematică

Cerințe de limbă: competențe lingvistice englezești la nivel B2.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană


Ultima actualizare March 20, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
4 semestre
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- 261 € pe semestru inclusiv bilet de transport public
Locations
Germania - Cologne, North Rhine-Westphalia
Data începerii : Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Germania - Cologne, North Rhine-Westphalia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala