Master în administrarea afacerilor (mba) în conducerea globală

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA) în Leadership Global

Richfield Master of Business Administration (MBA) cu opțiune în Leadership Global este un program de absolvent de diplomă axat pe pregătirea elevilor să contribuie la management și conducerea entităților care au o prezență activă în operațiunile de afaceri la nivel mondial. Programul oferă o bază solidă în administrarea afacerilor, cu accent pe conducerea executivă și globală. Programul nu acoperă doar cunoștințele de afaceri funcționale, ci își pregătește absolvenții să își asume responsabilități de conducere în afacerile și relațiile globale de astăzi.

Oportunități de carieră

Programul pregătește absolvenții noștri să contribuie la organizațiile internaționale și la întreprinderile lor prin conștientizarea la nivel mondial, cetățenia și responsabilitatea, recunoașterea eticii diversității culturale și a dinamicii acesteia, utilizarea noilor tehnologii și resurse de informare și comunicare și dezvoltarea de soluții inovatoare și umane și alternative. Absolvenții noștri învață să respecte demnitatea umană, mediul și valoarea păcii și cooperării globale.

Cerințele de admitere

1. Completarea, depunerea și aprobarea formularului de cerere și a documentelor justificative, inclusiv plata taxelor necesare.

2. O diplomă de licență sau o diplomă superioară cu un nivel minim de grade "C" medie de la un institut de învățământ superior de învățământ superior acreditat la nivel național în Statele Unite sau de la un institut străin echivalent. Toate documentele străine, inclusiv certificatele și transcrierile, sunt supuse evaluării și validării de către biroul de admitere al Colegiului Richfield. Copiile certificate în limba engleză trebuie să însoțească toate documentele într-o limbă străină.

3. Competența în limba engleză evidențiată de una dintre următoarele:

A. 70% sau mai mare de trecere la examenul de examinare a limbii engleze (RCEPE) de la

b. Un scor de 600 sau mai mult pe testul pe bază de hârtie al limbii engleze ca limbă străină (TOEFL), care corespunde unui scor de 100 sau mai mult pe internet (iBT) sau

c. Diplomă de liceu sau o educație de cel puțin un an (colegiu) într-o instituție cu limba engleză ca limbă oficială de instruire.

4. O declarație de scop (SOP) scrisă de solicitant, în care își expune obiectivele academice în timp ce studiază absolvent la Richfield College. Acest document trebuie depus ca parte a documentelor de admitere.

5. Scorul GMAT este necesar pentru admitere. Acest punctaj poate fi înlocuit de GRE - inclusiv testul general revizuit GRE - ca alternativă. Scorurile GMAT / GRE sunt valabile timp de cinci ani și trebuie să fie luate înainte de depunerea cererii de admitere.

Solicitanții care nu au făcut examenul GMAT / GRE condiționat de prezentarea și aprobarea celorlalte documente și criterii de admitere necesare vor fi admise în mod condiționat pentru program și trebuie să preia și să depună rezultatele testelor GMAT / GRE în termen de un an de la admiterea lor la program de absolvent. Solicitanții cu diplomă de licență cu o AAP de peste 3,5 ani pot solicita renunțarea la cerința GMAT. După aprobarea eligibilității candidatului la studii postuniversitare, admiterea va notifica solicitantului aprobarea renunțării.

6. scrisoare de verificare a ocupării forței de muncă care verifică angajarea actuală sau anterioară într-o poziție managerială sau executivă.

7. Două scrisori de recomandare din partea persoanelor care cunosc abilitatea și calificările aplicației pentru a-și urma studiile universitare și cercetarea.

Ultima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Universitatea Richfield este o instituție independentă de învățământ superior și este o parte din Tehnologie Richfield, o corporație interne încorporate în conformitate cu legislația statelor din Cali ... Citeste mai mult

Universitatea Richfield este o instituție independentă de învățământ superior și este o parte din Tehnologie Richfield, o corporație interne încorporate în conformitate cu legislația statelor din California. Universitatea Richfield se află cu mândrie în orașul de paduri Hills, statul California, aproximativ douăzeci și cinci mile nord-vest de centrul orasului Los Angeles. Universitatea Richfield se angajează să promoveze diversitatea și conștientizare la nivel mondial pentru Advocacy a păcii și bunăstării mondiale. Noi bun venit foarte studenții internaționali și-au angajat pentru a servi un corp multicultural divers de studenți și cercetători într-o atmosferă care promovează mândria, respect, si munca in echipa. Studenți și cercetători nostri provin din diferite medii etnice și comunitare. Programe și inițiative Richfield universității să se străduiască să recunoască valoarea respect pentru diversitate și cetățenie globală și cooperare. Comunitate de învățare Richfield oferă un climat de învățare care recunoaște valoarea de originalitate si diversitate, bogăția de gândire diverse și dialog, valoarea de a oferi perspective și soluții alternative, precum și eficiența dezvoltarea de conținut educațional concentrat, care va servi nevoile elevilor individuale și comunitatile lor respectate. Citește mai puţin