Inovație digitală

specializare Acest Master vă va oferi o înțelegere fermă a provocărilor reprezentate de natura din ce în ce intensivă cunoaștere a organizării și dezvoltării afacerilor. Acesta vă va ajuta să aprecia valoarea aranjamentelor organizaționale inovatoare și tehnologii emergente în îndeplinirea acestor provocări. Domeniul informării și managementul cunoașterii este, prin definiție, multidisciplinară. Aceasta implică perspective și practici de Studii de Management, Information Systems, strategie, managementul resurselor umane, marketing, Inovare, Tehnologie, Psihologie și Sociologie. În cadrul programului, vă va concentra pe o gamă largă de informații și cunoștințe procese, atat interne cat si externe organizatiei.

Program de studiu


specializarea Master în inovație digitală este un program de un an. Este demn de 60 de credite și este predat în limba engleză. În afară de concentrându-se pe propriile studii individuale și participarea la cursuri, va lucra în grupuri mici care au o abordare activă a scris și prezentarea proiectelor, studiind cazuri internaționale reale și efectuarea de cercetare la scară mică. Fiecare subiect este evaluat pe baza scorurilor de examinare individuale și rezultatele misiuni individuale sau de grup. Programul promovează dezvoltarea abilităților creative și analitice.

Programul este împărțit în șase perioade și constă din următoarele cursuri: E-business & Management informații, cunoștințe și rețelele de inovare, noi moduri de lucru. Curs de specializare: Marketing interactiv sau un curs optional de la o altă specializare. Seminar de cercetare 1, seminar Etică, cercetare 2. Curs de specializare: sisteme interorganizațional sau cunoștințe de management de scanare. Curs de specializare: Dezvoltarea E-business sau Capita Selecta. Teza de masterat. În timpul fazei finale a programului, se va organiza și desfășura un proiect independent de cercetare științifică, care va servi drept bază pentru teza de master.

Perspectivele de carieră


Relevanța gestionare a informațiilor și a cunoștințelor pentru a îmbunătăți procesele de organizare și de a dezvolta afaceri continuă să crească. Vă veți găsi în poziția de invidiat de a fi capabil de a alege dintr-o gamă largă de locuri de muncă la multe tipuri de companii. Avem absolventi care lucreaza pentru organizatii, cum ar fi IBM, Accenture, KPMG, TNT, Deloitte, Quint Redwood Wellington, PWC, Ordina Capgemini, LinkIT, ABN AMRO, Philips și eBay. Absolvenții noștri au ajuns să profite de o gamă largă de oportunități de carieră. Unii au devenit consultanti de afaceri, consultanți IT, analisti de afaceri, consultanți de strategie, manageri de proiect, consultanți de marketing sau manageri de cunoștințe. Alții au început cu succes propria afacere. Un număr semnificativ de absolvenți au plecat pe pentru a obține un doctorat și lanseze într-o carieră academică.

Cerințele de admitere Master Programul Business Administration

  • Solicitanții care au dobândit o diplomă de licență în Business Administration, Economie sau Econometrie și operațiuni de cercetare de la Vrij Universiteit din Amsterdam sunt admise automat la programul de masterat
  • Candidații cu cel puțin o diplomă de licență la o altă universitate acreditată sunt admisibile dacă au o specializare in Business Administration, asistat de o cunoaștere aprofundată a literaturii standard descrisă mai jos (sau echivalentul acestuia)
  • Candidații cu grad cel puțin o UV licență în alte specializări pot fi admiși la master, dar în funcție de gradul lor, ei vor trebui să ia cursuri suplimentare, cu un minim de 30 de credite. În acest caz, programul lor va dura cel puțin un an și jumătate


Literatura Standard: conform specializarea elevilor lor alegere sunt presupune a fi bine familiarizat cu:

  • tehnologia informației
  • E-Business
  • Knowledge Management
  • Strategie / Management Strategic
  • Management și Organizare
  • Statistică
  • Marketing / Metodologie
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Vrije Universiteit Amsterdam »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
2,083 EUR
Pentru studenții SEE; 14.600 de euro pentru țările din afara SEE
După locații
După dată