Citește Descrierea Oficială

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Câștigați-vă MBA și pregătiți-vă pentru un viitor în finanțe
Master în Administrarea Afacerilor (MBA), cu un accent în finanțe, pregătește profesioniști pentru cariere în conducere și management. Sprijiniți-vă cunoștințele despre investiții și strategii financiare cu cursuri avansate în management, decizii organizaționale, planificare și resurse de aprovizionare. Cursurile discută practicile pentru a asigura solvabilitatea corporativă, rentabilitatea și eficiența.

Programul nostru MBA în finanțe vă încurajează să deveniți un gânditor critic informat prin cercetarea și aplicarea metodelor cantitative care transformă datele brute în informații utile. Explorați acțiunile, obligațiunile și instrumentele financiare derivate și aplicarea acestora în gestionarea portofoliului. Se examinează, de asemenea, strategii avansate de afaceri, cum ar fi fuziunile și achizițiile, parteneriatele și acordurile de cooperare.

Rezultatele de ieri

Studii de finanțe și operațiuni de afaceri
Aflați elementele deciziilor de afaceri financiare, inclusiv previziunile financiare, gestionarea capitalului de lucru, bugetarea de capital, structura capitalului și strângerea de fonduri pe piețele de capital. Explorați acțiunile, obligațiunile și instrumentele financiare derivate și aplicarea acestora în gestionarea portofoliului. Examinează strategiile avansate de afaceri, cum ar fi fuziunile și achizițiile, parteneriatele și acordurile de cooperare.

Ce veți învăța

Accelerați-vă învățarea cu Curriculumul MBA Finance
MBA în finanțe vă accelerează procesul de învățare prin subiecte și obiective multiple de curs, inclusiv:

  • Concepte manageriale și strategii referitoare la gestionarea operațiunilor în ambele medii de producție și servicii
  • Concepte microeconomice și macroeconomice relevante pentru afaceri contemporane
  • instrumente și tehnici cantitative utilizate pentru a modela funcțiile de afaceri și aplicații
  • Analiza financiară și gestiunea financiară a unei afaceri
  • Servicii actuale de marketing, principii și teorii
  • Definirea, formularea și executarea strategiei în cadrul organizațiilor

Rezultatele carieră

Explorați potențialele cariere cu un MBA în finanțe
MBA online în finanțe vă oferă abilități avansate și vă pregătește să acționați ca un manager financiar, executiv, planificator, consultant, director, manager și alt lider de afaceri. Locurile de muncă tipice includ bănci, instituții financiare, corporații de investiții, corporații mari, entități mari nonprofit, organizații de servicii, întreprinderi de înființare, firme de inginerie și IT, organizații de proiectare și agenții guvernamentale.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date