Citește Descrierea Oficială

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Accelerați-vă învățarea cu MBA în domeniul sportului
Ia-ti pasiunea pentru sport la urmatorul nivel. Master of Business Administration (MBA) cu un accent în sport de afaceri, oferit de Colangelo College of Business, este conceput special pentru studenții pasionați de atletism. În acest program de afaceri MBA de sport, să vă consolideze abilitățile de afaceri pentru a asigura o carieră în cadrul industriei globale de afaceri de afaceri de miliarde de dolari.

Conținutul cursului oferă o combinație de discuții în domeniul afacerilor și sportului. Acest program de management sportiv online MBA oferă un curriculum riguros orientat spre afaceri care vizează îmbunătățirea competențelor existente în vânzări și marketing, finanțe, generare de venituri, analiză, contabilitate și management.

Rezultatele de ieri

Studiază metodele avansate de afaceri și sport
Programul de marketing MBA în domeniul sportului acoperă aspecte și tendințe moderne care afectează piața globală a afacerilor. Prin practici bazate pe dovezi și dispoziții profesionale de învățare, programul se concentrează intens pe creșterea dumneavoastră. Deoarece domeniul de aplicare al curriculum-ului continuă să se extindă, programul oferă un studiu aprofundat al politicilor, al promovării și al luării deciziilor etice. Cursuri MBA de afaceri de afaceri de afaceri explora generarea veniturilor, conducerea, operațiunile și analizele.

Ce veți învăța

Advance cariera ta cu curriculum-ul nostru de afaceri sportive
MBA în domeniul sportului explorează o serie de subiecte și obiective de învățare:

  • Creșterea mediilor digitale și sociale și aplicarea acesteia în mediul de afaceri global
  • Tendințe emergente în vânzările de afaceri sportive, analiză, marketing și generarea de venituri
  • Concepte și proceduri manageriale de afaceri sportive
  • Raportarea internă, comportamentul costurilor, sistemele, bugetarea și evaluarea performanțelor
  • Conducerea conducătorilor, etica, antreprenoriatul și inovația

Rezultatele carieră

Explorați carierele în domeniul sportului
Industria de afaceri sportive este o piață de miliarde de dolari, care se întinde pe tot globul. După absolvirea cu un MBA de afaceri sportive, posibile oportunități de carieră există pe tot parcursul tinerilor, amatori, cluburi, interscholastice, intercollegiate și niveluri profesionale de sport. Domeniile principale de categorii de locuri de muncă includ mărfuri de comerț cu amănuntul și vânzări cu amănuntul, vânzări sportive, furnizori de marketing, mass-media, evenimente live, facilități, antreprenoriat și administrare sportivă.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date