Citește Descrierea Oficială

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Pregătiți-vă pentru certificarea Institutului de Management al Proiectului (PMI) ®
Cu Master of Business Administration (MBA) al Grand Canyon University (GCU), cu accent pe managementul proiectelor, vă puteți consolida competențele în practici eficiente de afaceri. Oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, acest program de studii de proiect de management încorporează strategii bazate pe cercetare cu fundamentele afacerii pentru a vă dezvolta abilitățile în managementul de proiect tradițional și agil. Cursurile pentru a vă pregăti pentru managementul funcțional sunt integrate în mod logic în cadrul programului dvs. pentru a vă susține dezvoltarea într-un manager de proiect adepții.

În acest MBA în programul de management de proiect de proiect, veți învăța funcțiile de bază ale unui manager de proiect și de a aplica concepte bazate pe cercetare pentru a vă îmbunătăți eficiența. Utilizați abilitățile dumneavoastră interpersonale pentru a aborda fiecare funcție de afaceri și pentru a discuta metode inovatoare pentru a minimiza procesele și pentru a spori productivitatea. Dacă alegeți să urmeze Master of Business Administration GCU cu un accent în Management de proiect, aveți acces la o pregătire academică intensă pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru procesul de certificare competitivă de la Institutul de Management al Proiectelor (PMI) ®.

Rezultatele de ieri

Câștigați-vă MBA și pregătiți-vă pentru certificarea PMI
Cursurile tradiționale, de seară și on-line de management al proiectelor MBA se aliniază cu Ghidul PMI pentru Ghidul PMB (Ghidul PMBOK®) și vă poate pregăti pentru următoarele certificări:

Certificat asociat în Managementul Proiectelor (CAPM) ®: Certificare la nivel de intrare pentru practicienii proiectului. Proiectat pentru profesioniștii din domeniul afacerilor cu experiență de proiect puțin sau deloc, această certificare exemplifică înțelegerea sporită a cunoștințelor fundamentale, a terminologiei și a proceselor necesare pentru gestionarea eficientă a proiectelor.

Project Management Professional (PMP) ®: Cerință globală, această certificare este importantă pentru managerii de proiect care caută acreditări recunoscute în domeniu. Aceasta demonstrează abilitatea dvs. de a conduce și de a direcționa proiecte.

Practicant certificat ACP (ACP) ®: Proiectat pentru managerii de proiect care operează în medii extrem de fluide, certificarea ACP demonstrează cunoștințele dvs. de gestionare a proiectelor agile, folosite pentru a dezvolta produse non-standard și extrem de personalizabile în IT, infrastructură și inginerie.

Ce veți învăța

Real-World MBA de management de proiect de cursuri
MBA în management de proiect accelerează dvs. de învățare prin subiecte multiple de curs și obiective:

  • Concepte manageriale și strategii referitoare la gestionarea operațiunilor în ambele medii de producție și servicii
  • Gestionarea tradițională a proiectelor așa cum este ea definită în Ghidul PMBOK®
  • Concepte microeconomice și macroeconomice relevante pentru afaceri contemporane
  • instrumente și tehnici cantitative utilizate pentru a modela funcțiile de afaceri și aplicații
  • Servicii actuale de marketing, principii și teorii
  • Definirea, formularea și executarea strategiei în cadrul organizațiilor

Rezultatele carieră

Potențiale cariere cu abilități avansate de management al proiectelor
Gradul de management al proiectului vă oferă abilități avansate și vă pregătește să vă desfășurați o carieră în calitate de analist de proiect, manager de proiect, director executiv, director de operațiuni, manager sau alt lider de afaceri. Locurile de muncă tipice includ entități de afaceri, organizații de servicii, firme de inginerie și IT, organizații de proiectare și agenții guvernamentale.

*PMI, PMBOK, CAPM, PMP și ACP sunt mărci înregistrate ale Project Management Institute, Inc.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date