Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Creșteți-vă oportunitatea cu MBA în marketing
Obțineți abilitățile de a concura pentru poziții de nivel înalt ale corporațiilor în branding și publicitate cu Master of Business Administration (MBA) de la Grand Canyon, cu accent pe marketing. Oferit de Colangelo College of Business, acest MBA on-line în programul de marketing încorporează tehnologie și cercetare științifică pentru a vă ajuta să faceți un impact în marketingul corporativ. Având un curriculum integrat în dezvoltarea strategiei, acest program promovează spiritul creativ și încurajează practicile etice în serviciul dvs.

În MBA în programul de gradul de marketing, vă analizați tendințele actuale și problemele cu care se confruntă corporații internaționale. Implicarea în strategii pentru a viza diverse piețe prin compararea limbii, esteticii, religiilor, obiceiurilor de afaceri și atitudinilor privind conceptele și strategiile de marketing sunt explorate. În medii de învățare mici, stimularea academic, a discuta despre formularea și executarea strategiilor în cadrul organizațiilor și a durabilității pe piața mondială. Cercetare funcții departamentale dintr-o poziție de conducere, precum și a discuta despre comportamente și tehnici care operațiunile de impact și să îmbrățișeze diversitatea.

Rezultatele de ieri

Studiați conducerea slujitorului
În acest MBA în programul de marketing, accentul pus pe impactul marketingului asupra economiei globale și de creștere organizațională, de planificare și de management. Folosiți abilitățile interpersonale pentru a aborda fiecare funcție de afaceri și pentru a discuta despre metode inovatoare de a practica marketingul serviciilor, marketingul internațional și managementul.

Ce veți învăța

Accelerați-vă cunoștințele de marketing
MBA online în marketing accelerează procesul de învățare prin subiecte și obiective multiple de curs:

  • Concepte manageriale și strategii referitoare la gestionarea operațiunilor în ambele medii de producție și servicii
  • Gestionarea funcției de marketing, analiza mediului de piață, precum și planificarea, strategia și controlul marketingului
  • Concepte microeconomice și macroeconomice relevante pentru afaceri contemporane
  • instrumente și tehnici cantitative utilizate pentru a modela funcțiile de afaceri și aplicații
  • Servicii actuale de marketing, principii și teorii
  • Aplicarea conceptelor de marketing a serviciilor la practica actuală prin analiza cazurilor și a proiectelor externe

Rezultatele carieră

Promovați-vă cariera cu abilități avansate de lider
MBA de marketing vă oferă abilități avansate și vă pregătește să urmeze o carieră de director executiv, director, manager sau alt lider de afaceri. Tipurile de locuri de muncă tipice includ vicepreședinte de marketing, director de marketing sau director în toate tipurile de organizații de afaceri și de servicii.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date