Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Câștigați o diplomă de licență în managementul resurselor umane
Un angajat eficient și informat poate conduce o afacere spre succes. În Master of Business Administration (MBA) din Colangelo College, cu accent pe managementul strategic al resurselor umane, învățați să dezvoltați și să dezvoltați capitalul uman esențial pentru progresul organizațional. În cadrul cursurilor, vă îmbogățiți capacitatea de a procesa, integra și aplica cunoștințe în moduri relevante.

Cu MBA în resurse umane, explorați și discutați despre diversitatea la locul de muncă, dezvoltarea angajaților și gestionarea talentului cu colegii în discuțiile de clasă. Dezvoltați o viziune strategică asupra resurselor umane și evaluați legătura dintre procesul de luare a deciziilor, practicile de management și liniile de bază ale afacerii. Examinați complexitățile moderne, cum ar fi fuziunile, achizițiile, diminuarea și globalizarea, deoarece acestea se referă la gestionarea resurselor umane.

Rezultatele de ieri

Explorați cursurile aliniate SHRM
Acest MBA în gradul de management al resurselor umane este aliniat cu competențele resurselor umane identificate de către Societatea de Management al Resurselor Umane (SHRM) și oferă competențe pentru a conduce și gestiona întreprinderile de afaceri etic. În acest MBA în programul de resurse umane, deveniți un gânditor critic informat prin cercetare și aplicarea metodelor cantitative care transformă datele brute în informații utile.

Ce veți învăța

Studiu MBA Curriculum Resurse Umane Proiectat pentru succesul dumneavoastră
De-a lungul acestui MBA în programul HR, vă revizuiți următoarele subiecte:

  • Telecomunicații, tehnologii emergente și aplicații de comerț electronic
  • Principii de afaceri care cuprind finanțe, contabilitate, economie, marketing și management
  • Impactul economiei globale asupra procesului decizional organizațional, planificării și aprovizionării resurselor organizaționale
  • Formulare și strategii de execuție în cadrul organizațiilor și cum să rămână competitivă pe o piață globală
  • Concepte cheie ale conducerii și managementului strategic

Rezultatele carieră

Examinați opțiunile de carieră pentru gestionarea resurselor umane
Ca absolvent al acestui MBA în programul de gradul de management al resurselor umane, puteți alege să urmeze o carieră ca un specialist în resurse umane sau ca director general cu un puternic HR strategic. Locurile de muncă potențiale includ organizații de afaceri, agenții, agenții guvernamentale și organizații de consultanță în afaceri.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date