Master în Administrarea Afacerilor - Fort Hays State University

Generalități

18 locații disponibile

Programul de descriere

Masterat în Administrarea Afacerilor

O dublă certificare de masterat în programul de administrare a afacerilor de la o universitate americană de conducere.

Un program de MBA acreditat la nivel global de la o universitate de top din SUA. Flexibilitatea alegerii mai multor specializări și alegerea specializării în marketing, finanțe, operațiuni, asistență medicală, educație și tehnologie.

MBA / MSc / Diploma postuniversitară

Pentru a vă pregăti pentru o transformare profesională, Exeed School of Business and Finance adus programe academice unice, în parteneriat cu o universitate americană de vârf. Aceste programe sunt concepute astfel încât să vă doteze în realizarea potențialului dvs. de conducere și de conducere.

Programele acreditate la nivel global, cu acceptarea de la majoritatea organismelor educaționale și de muncă, sunt orientate spre a te ghida în avansarea la un rol mai important sau în navigarea cu succes a provocărilor mai largi. Programele destinate profesioniștilor în vârstă sunt proiectate într-un format modular intensiv.

Cu un accent central pe industria Orientului Mijlociu și viziunea liderilor din Golf pentru dezvoltarea unei industrii alternative non-pe bază de ulei, programele academice ESBF sunt concepute pentru a echipa profesioniștii pentru roluri în logistică, bancar, finanțe, fintech, aviație, tehnologia sănătății, sănătate, comerț cu amănuntul și industria de comerț electronic.

Proiectat de veteranii din industrie, ESBF oferă soluții cap la cap pentru profesioniștii de la cursuri la bord până la evaluarea și apărarea tezei. Programele academice ale ESBF sunt facilitate de un grup de lectori și profesori cu experiență în mediul academic și în industrie și sunt susținuți de un director de curs și de un manager de curs. Programele academice ale Exeed School of Business and Finance sunt deschise publicului larg la un program prestabilit.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Citeste mai mult

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Citește mai puţin
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Arabia Saudită Online , Singapore Online , Bahrain Online , India online , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malaysia Online , Londra , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Mai mult Mai Puțin