Master în Administrarea Afacerilor Globale

Generalități

Programul de descriere

cerinţe

  • O diplomă de licență de la o universitate recunoscută cu note bune (ar trebui să fie echivalentă cu o diplomă Marea Britanie Bachelors (Hons))
  • Ar trebui să aibă cel puțin 21 de ani
  • Competență minimă în limba engleză la CEFR B2. Elevii care nu dispun de capacitățile engleze necesare pot studia cursuri de predare în limba engleză.

Cursul MBA este destinat profesioniștilor ambițioși în managementul afacerilor care caută o modalitate accesibilă și eficientă de a-și continua cariera. Programul este predat pe o bază modulară convenabilă, ideal pentru directori ocupați, atât de la nivel local și de la nivel local

vizitarea lectorilor renumiți în diferitele lor domenii de afaceri internaționale. Cursul se desfășoară și pe fracțiune de normă. Elevii sunt așteptați să participe la un weekend complet de module predate la fiecare șase până la opt săptămâni și să completeze acest lucru cu studiul personal, pregătirea și cursurile.

Acest program de studiu duce la un grad de MBA acordat de NCFHE, Malta, sau de la Universitatea din Bedfordshire, Marea Britanie, în funcție de alegerile finale de studiu al elevului. Acest program recunoscut pe plan internațional este furnizat la nivelul masterilor din Marea Britanie Nivelul 7 și standardul European Qualifications Framework Level 7. În timp ce întregul curs poate fi finalizat în Malta, studenții au, de asemenea, opțiunea de a finaliza modulul / proiectul final la alt campus al LSC Group.

Elevii care completează primele cinci module de bază și electives necesare vor avea posibilitatea de a transfera creditele lor la Universitatea din Bedfordshire sau alte campusuri LSC Group pentru metodologia lor de cercetare și un proiect major. După finalizarea cu succes a studiilor lor majore de proiect, ei vor primi diploma de MBA de la Universitatea din Bedfordshire.

Module de bază

• Gestionarea capitalului uman și a conducerii

• Managementul marketingului

• Analiza financiară și spiritul antreprenorial

• Management strategic

Metodologii de cercetare

Elective și opțiuni

• Finanțe corporative

• Afaceri internationale

• Management internațional de marketing

• Piețele financiare și analiza investițiilor

• Marketing strategic

Elevilor li se va cere să realizeze una dintre următoarele opțiuni, sub rezerva aprobării de către ei

Lider de curs:

Proiect major (studenții studiază o opțiune)

• Propunerea de dezvoltare a afacerii

• Studiu de caz integrat

• Disertație

Proiectul major este o piesă de cercetare de management care provoacă probleme intelectuale, echipând studenții cu capacitățile și competențele de bază necesare liderilor mondiali din secolul 21.

London School of Commerce Malta

O parte din Colegiul londonez al Școlii de Comerț din Marea Britanie (UK), în asociere cu Universitatea din Bedfordshire

Campusul din Malta

London School of Commerce Malta oferă un campus atractiv central situat într-o locație uimitoare pe insula fermecătoare a Maltei, unde limba engleză este una dintre cele două limbi oficiale naționale și larg vorbită de toată populația locală. Campusul LSC Malta este dotat cu toate facilitățile necesare pentru o experiență pozitivă de învățare, inclusiv Wi-Fi în întreaga incintă, o bibliotecă bine echipată și echipată și zone de agrement.

Biblioteca LSC Malta cuprinde o colecție de împrumuturi și referințe pentru toate textele de bază și citirile recomandate. O colecție de abilități de studiu și referințe de metodologii de cercetare sunt, de asemenea, disponibile. În plus, elevii vor avea acces deplin la peste 70.000 de texte disponibile electronic prin biblioteca online a LSC.

Facilitățile moderne LSC Malta și resursele complexe de învățare din LSC Malta vă vor oferi instrumentele potrivite pentru a progresa fără probleme în cadrul studiilor, dezvoltând în același timp cunoștințele și expertiza necesară pentru o carieră în afacerile internaționale. LSC Malta este mândră că facultatea de predare include profesori, cercetători și academicieni profesioniști cu înaltă calificare.

Beneficiile LSC Malta

Campusul este situat în vecinătatea orașului istoric Valletta, care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și la mică distanță de centrul de transport principal al insulei, precum și de o multitudine de repere istorice, centre comerciale, zone de agrement și locuri de divertisment .

La LSC Malta veți fi scufundați într-un mediu cu adevărat divers, alcătuit dintr-o populație studențească, care este un vas de topire a naționalităților și culturilor, ceea ce face ca educația dvs. să devină o experiență cu adevărat formată, depășind realizările academice de bază.

LSC Malta este licențiată ca Institut al Învățământului Superior (numărul licenței 2014-FHI-025).

Beneficii cheie

  • Obțineți o diplomă recunoscută la nivel global
  • Oportunitate de a transfera credite în (Marea Britanie) pentru a obține o diplomă britanică de MBA
  • Taxe de curs extrem de competitive, plătibile în tranșe flexibile
  • Studiați și trăiți într-un mediu unic al unei țări mediteraneene vorbite în limba engleză
  • Facultatea internațională renumită
  • Beneficiați de un campus modern, complet echipat într-o locație centrală
  • Accesați 70 000 de materiale de studiu online
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The London School of Commerce Malta offers an attractive centrally located campus in a stunning location on the charming island of Malta where English is one of the two official national languages and ... Citeste mai mult

The London School of Commerce Malta offers an attractive centrally located campus in a stunning location on the charming island of Malta where English is one of the two official national languages and widely spoken by all of the local population. The LSC Malta campus is equipped with all of the facilities required for a positive learning experience including Wi-Fi throughout the premises, a well stocked and equipped library, and leisure areas. Citește mai puţin