Management Financiar

Specializarea Management financiar al programului de Master in Business Administration la Vrije Universiteit Amsterdam vă va oferi instrumentele și competențele de care aveți nevoie pentru gestionarea, controlul și finanțarea activităților de afaceri. Managementul financiar este esențială în toate aceste domenii și joacă un rol dominant în industria bancară și de asigurări. Ca un student în specializare de Master in Management Financiar va studia corporate finance, contabilitate și piețele financiare (conceptul de trei piloni) în profunzime. Acest imagine de ansamblu a lumii finanțelor vă va oferi o înțelegere aprofundată a complicatiile sale și va oferi perspective de carieră un impuls real.

Program de studiu


Specializarea în management financiar este construită pe trei piloni principali: Corporate Finance, Management / Contabilitate financiară și piețele financiare. Profesioniști în management financiar în societățile fie nefinanciare sau financiare sunt necesare pentru a avea o înțelegere aprofundată a modului de a dobândi resurse financiare (corporate finance), cum arată mediul financiar (piețele financiare) și modul de a gestiona și să raporteze fluxurile financiare interne (management / contabilitate financiara).

Management financiar conectează funcțiile de afaceri interne ale firmei cu piața financiară și instituțiile sale. Acesta este motivul pentru specializarea începe cu trei principale cursuri obligatorii: Avansat Corporate Management financiar abordează principalele funcții ale managementului financiar, piețele și instituțiile financiare analizează mediul financiar extern, în timp ce avansată Contabilitate de gestiune, explică principalele probleme de management financiar în cadrul companiilor.

După ce ați finalizat aceste cursuri obligatorii, veți avea posibilitatea de a alege cursuri de electivă pentru a vă ajuta să se specializeze în continuare în fiecare Finanțe și Contabilitate sau bancare și de asigurări.

Perspectivele de carieră


După ce au trecut toate componentele programului de masterat, vi se va acorda titlul de Master of Science in Business Administration. Acest grad este recunoscut pe plan internațional.

Specializarea Management Financiar pregătește de obicei studenții pentru o carieră în una din multe și variate profesii care se încadrează în categoria de management financiar. În sectorul corporativ ar putea deveni un trezorier, manager de risc, controlor sau director financiar la o mare corporație multi-națională sau într-un mic la întreprindere mijlocie. Sectorul financiar oferă oportunități pentru absolvenții de studii pentru a deveni bancheri, analisti, manageri de portofoliu, experți contabili, experți de asigurare, sau să intre în consultanță la o bancă națională majoră, cu societățile de asigurare, la firmele majore de contabilitate, fonduri de pensii etc. Există, de asemenea, oportunități de carieră în sectorul non-profit: agenții guvernamentale naționale, agenții internaționale, organismele de supraveghere și alte toți trebuie MBA care sunt specializați în managementul financiar.

Cerințele de admitere Master Programul Business Administration

 • Solicitanții care au dobândit o diplomă de licență în Business Administration, Economie sau Econometrie și Operations Research la VU din Amsterdam sunt admise automat la programul de masterat
 • Candidații cu cel puțin o diplomă de licență la o altă universitate acreditată sunt admisibile dacă au o specializare in Business Administration, asistat de o cunoaștere aprofundată a literaturii standard descrisă mai jos (sau echivalentul acestuia)
 • Candidații cu grad cel puțin o UV licență în alte specializări pot fi admiși la master, dar în funcție de gradul lor, ei vor trebui să ia cursuri suplimentare, cu un minim de 30 de credite. În acest caz, programul lor va dura cel puțin un an și jumătate
 • Literatura Standard: elevii sunt presupune a fi bine familiarizat cu:
  • Management Financiar
  • Piețele și instituțiile financiare
  • Statistici afaceri
  • Cunoștințe de contabilitate
  • Managementul Riscului Financiar *


* Nu este necesar, dar recomandat

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Vrije Universiteit Amsterdam »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
2,083 EUR
Pentru studenții SEE; 14.600 de euro pentru țările din afara SEE
După locații
După dată